Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

10.-Okt-2006 10:37 am
Visnotaļ iespējams, ka to arī domāju.
Labas grāmatas ir jālasa - bet reizēm vajag cilvēkus pabakstīt, lai viņi paņemtu tieši TO grāmatu, lai saprastu, ka tā ir laba viņiem. Grāmatu ir šausmīgi daudz. Neviens nav izlasījis visas - un sf/fantasy/horror tomēr ir mežonīgi apjomīgs žanrs. Pat ja aprobežojas tikai ar vienā no lielajām valodām izdotajiem darbiem. Un pat tad, ja atmet IMHO lauvas tiesu saņemošos space opera no sf un sword&sorcery no fantasy.


Ko vajag pateikt- īsi kaut ko par grāmatu pasākuma tēmas aspektā (kā, vismaz par grāmatas sākumu, ja tas būtu spoileris, tiek prezumēts, kāpēc parastie ikdienas 'mēs' neredz to, kas notiek apkārt).
Apstāstīt mazliet par žanru/stilu (nu, nezinu, tur romaņķika, baisais action ar kaujām Maskavas debesīs vai pasaules sazvērestība labākajās templiešu tradīcijās), salīdzināt ar šo to līdzīgu.
Ja ir kādas īpatnības vai kaut kas tāds īpaši interesants ko pastāstīt - arī labi.
Ja sanāk - pastāstīt kaut ko par autoru.
Neko īpaši daudz vairāk laikam jau arī ne. Ja ir vēlme publiku iepriecināt - pokemoniskākā daļa vienmēr sadzirdēs ar seksu saistāmus pastāstus vai salīdzinājumus ar Poteru.
Tad vēl daži saspicēs ausis, ja būs kas teikts par autora attieksmi pret fanfikiem un vēl - nu to jau tāpat zini, ja būs par iespēju no darba smelties idejas larpiem.



Nav jau tas nemaz tik daudz. Man vienkārši ļoti negribas, lai pasākums par tādu jēdzīgu tēmu izvērstos pagarlaicīgs.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:46 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09