Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

28.-Sep-2006 04:41 pm
"Galvenais lai kāzu dienā ir" - vēl vēlams, lai tā kleita neizjūk pa vīlēm.Vienkārši, solīts bija, ka augša būs gatava jau vakar, un vienīgais atlikušais būs svārku apakšmala. Bet augša kopš iepriekšējās mērīšanas 'nebija pagūta'.

Solārijs man īsti nav opcija pat ar krēmu ne. Paļaujos ģimenes ārstes iebaidīšanas akcijai par melanomas riska grupu un to, ka solāriji īsti nav domāti cilvēkiem, kas nokaisīti ar dzimumzīmītēm un ar melanomu tiešo augšupejošo senču slimība vēsturē. Tagad gan paštonējošie ir arī solārijos - Blueboxos esot tā Australian Gold sistēma.

Bet nu manā gadījumā paštonējošo uzpūtīs kosmetaloģe. Vienīgais ko baidos, ka pārāk tumšs neiznāk.


Krīts kleitai - nu, tev jau arī, šķiet, braukāšana ar mašīnu kāzās bija mazāk kā man. Drēbju megasmērētājs ir mašīnu durvis un kā nu sauc to metālu virs riepām, dubļinieki vai.

Krēms pirkstiem - pastāv iespēja, ka uztraukumā pirksti būs sapampuši un tad ceremonija uzkaras uz neērta brīža, kad mēģina tos nabaga rimpucīšus pirkstos dabūt. Atkal - tas nav tik būtiski, ja gredzeni ir šauri - bet mums ir gludi, plati gredzeni - un tie uz pirksta kustas pavisam citādāk.

Lūpukrāsa - tāda, kas turētos 16 stundas no vietas, bez spīduma atjaunošanas vēl nav izgudrota. Pie tam ir pavisam normāli, ja ceremonijā ir viens tonis, un pārējā laikā cits, mazliet košāks un tumšāks.


Par izmaksām: nu ē... es te vairāk par tām, kuras aprēķini ņemot vērā izpildītāju iepriekš sniegtās aplēses. OK, es protams pārspīlēju vairrākkārtīgi.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 21. 2024, 4:04 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09