Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

6.-Jun-2006 11:07 am
Spēlējam, kad sanāk. Nākamā spēle - šovakar, no pusseptiņiem, daži ierodas vēlāk, daži iet prom ātrāk.
Spēlētāju saraksts - postu augstāk, lai gan man sola vēl vienu, kas es nezinu ko spēlēs.


Ja nu tevi šāds spēlētāju sastāvs un skaits + GM, kas patiesībā noteikumus zin vāji un tāpēc spēlē visnotaļ kā ienāk prātā, nebaida - you're welcome. Varu piedāvāt drovu bardu: Ellaighenu klans-> Nedrīkst būt lawful, nedrīkst būt good, pielūdz pūķus, ir visai turīgs, visai alkatīgs.Nav sajūsmā par pilsētā ievesto Novirrenu armiju, jo ir spiests piedalīties tās finansēšanā. Ja jau parādās spēlē, acīmredzot ziņkārības vai kādu citu motīvu vadīts nolēmis izpalīdzēt tam eksotiskajam barbaram, kas labirintā iemests, drovu magu izklaidēm.
Var piederēt pie Istola Ellaighena bardiem - tad spēlē ģitāru, ģērbjas melnā ādā, dekorējas ar ķēdēm, spēlē droši vien ka ģitāru (viņiem ir arī elektriskās ģitāras, bet nav pārnēsājamu elektrības ģeneratoru), satiekoties ar elfiem var mēģināt pasildīties Istola slavas saulītē, satiekoties ar attālākiem droviem vai nejaušiem cilvēkiem to labāk skaļi neteikt- ja nu pēkšņi viņi par to ir dzirdējuši. No otras puses, kārtīgiem cilvēkiem drovi principā nepatīk.

Vēl varu piedāvāt drovu maršalu. Novirrenu klans->nedrīkst būt chaotic, nedrīkst būt good, pielūdz pūķus, ieguvis labu militāro apmācību, bet dzimuma dēļ ir ļoti zemas pakāpes virsnieks. Komandē kādus 12-20 drovu kareivjus, bet ārpus augstāku virsnieku pavēlēm nekur viņus sūtīt nevar. (dezertierus drovi pārāk sodīt necenšas, bet dezertierus, kas pasauc līdzi kolēģus gan noķer un soda visai pamatīgi. Nāvessods arī, bet drovu izklaides pirms nāvessoda droši vien ir tā ļaunākā daļa.)

Vai da jebkādu citu drovu - Ziemeļu galvaspilsētā ir daudz kleriku (pielūdz dažādus Pūķa aspektus), wizardu, daudz dažāda kalibra cīnītāju (gandrīz visiem ir pa kādam rogue līmenim), ir arī tīri rogue, ir assassini, ir shadowdanceri (bet, nu kā tur ar assassin vai shadowdancer satilpšanu 7. līmenī?). Bardu drovu - atskaitot minēto kompāniju maz, bet cilvēki-bardi nav. Sorcereru nav vispār, druīdus Novirreni pie izdevības iznīcina. Barbari ir, bet nav drovi. Sorcereru, Druīdu nav vispār. Barbari ir, bet ne drovi.

Tātad no rasēm - visticamāk drovs, orks (cīnītāju klases), vai kāds ļoti avantūristisks cilvēks. Vēl vismaz divas spēles tomēr ir paredzētas tajā drovu Ziemeļu galvaspilsētā.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 17. 2024, 7:41 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09