Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

24.-Maijs-2006 11:43 pm
Tātad arī Tu uzskati, ka LFFB forums ir domāts tikai pārbaudītiem cilvēkiem?

Par Lffb ir raksti presē - Rīgas balsī, Mezglā.
Cilvēki, kurus jūs nepazīstat, atrada kā piedalīties stāstu konkursā. Viņi atradīs arī forumu, un tieši forumā meklēs informāciju par to, kas ir biedrība. Un tie būs vēl krietni svešāki cilvēki, nekā cibas rakstītāji un lasītāji.

Es nedomāju, ka man var pārmest, ka neradu labu iespaidu par organizāciju, kuras biedrs neesmu un par kuras biedru neredzu jēgu kļūt, kamēr nesaprotu, vai šai organizācijai tiešām ir mērķi, kas mani interesētu. Jo īpaši, ja es to daru, lai gan arī online, tomēr visai patālu no pašas organizācijas vienkārši atskaitu divas lietas, kuras jebkurš varētu izlasīt, vienkārši aizejot uz biedrības lapu un uzmetot aci pēdējā diennaktī atbildētajiem pavedieniem.

Es necenšos risināt nekādu iekšēju organizācijas problēmu (ja man ir iznācias tādu aizskart - tad nejauši un joprojām par to neesmu lietas kursā) - vienkārši norādu, ka man nepatīk šis negatīvisms. Tas saistīts ar gana daudziem cilvēkiem - man, ko, ar viņiem katru individuāli aprunāties? Ar vairumu neesmu tik labi pazīstama, man tie ir tikai kā vispārēji organizācijas pārstāvji.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:38 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09