Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

23.-Feb-2005 02:05 pm
Tas ir variants - bet tā ir filma, kuru pietaupu, ja ļoti rodas nepieciešamība pēc attiecīgajām emocijām sevī.. pārāk bieži skatoties efekts ātri vien pazustu.

Grāmatu pārlasīšana - dod emocijas, bet absolūti neļauj man noķert, kas rada noskaņu.

BTW "Intervijā" motivācija bija - Luiss bija pašdestruktīvs, tikai pārāk dievbijīgs pašnāvībai, meklē kādu, kas viņu kontrolētu. Lestats - estēts, kas grib būt apbrīnots un grib, lai viņam līdzās ir kāds ar ko dalīties pārdzīvojumos. Dominējošs, agresīvs, uzmanību alkstošs pavedinātājs. Pie tam, arī kā cilvēks viņš ir aprakstīts aptuveni tāpat...

Klaudija - bezpalīdzīga (VIŅAI neviens neko neprasīja, nomirusi viņa būtu arī bez vampīru iejaukšanās), Lestata motivācija bija kaut kā uzlabot attiecības ar Luisu, Luisa motivācija - nespēja vēlreiz atstāt meitenīti nomirt.

Vēlāk tā aukle, kuru pēc pāris dienām teātrī sadedzināja kopā ar Klaudiju - tur nebija nekādas motivācijas - viņa ne pārāk labi saprata, kas notiek - vienīgi vēlme mūžīgi rūpēties par mūžīgo bērnu Klaudiju
Sauss aprēķins gan no Klaudijas gan Luisa puses.


Ehh, izskatās, ka nekas cits, kā atstāt to visu tēla autora personīgajai iztēlei neatliks. Galu galā - labi zināja, kādu tēlu apraksta.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:50 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09