Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

17.-Feb-2006 09:07 am
Nu pils jau nu ir daaaudz lielāka par varoni, nemaz arī nesūdzies. Skaties, otrajā bildē, varonis ir tuuur stūrī uz tās mazās zaļās zvaigznītes, zemāks par kokiem. Un salīdzini ar pils izmēru. :P A tā mājiņa pirmajā bildē - nu tā ir maza maza būdiņa tomēr. Watermill, starp citu. tik milzīgs tas nesamērīgums tomēr nesanāk (lai gan mazliet jau ir)

Tāda tiešām smuka bilde ar pils iekšpusi man neiznāca - bet tās principā tur oficiālajā lapā figurēja - jā jā, tā arī izskatās. Pils ļoti mainās tai ceļot kaut ko klāt (arī no ārpuses starp citu).

E kur... http://foto.inbox.lv/albums/cresado/H5-Necro/pils_interior.jpg Uzceltas tik pat tālu, kā 'pirkšanas bildes' brīdī. Sauc - gribēju vienā bildē gan vampīru muižu gan lichu mauzoleju (jeb tā tomēr ir wraithu-kā-nu-to-sauc) dabūt. Bet tā, tas nav veiksmīgākais no skatiem, un cita man šobrīd nav.

Vispār, ir smuki, kad riņķo apkārt, bet tā dabūt vienā skatā visu smuko ir problemātiski - pilī nevar atslēgt visus uz ekrāna esošos paneļus, un arī zūma iespējas ir pieticīgākas. Ne tik briesmīgi, kā kaujas laukā, bet tomēr.

Ā, ekur pils tajā pašā stadijā no ārpuses - http://foto.inbox.lv/albums/cresado/H5-Necro/pils_ext.jpg
Vari salīdzināt ar sākumu. Sarkanais zirneklis ir 'karodziņš virs kokzāģētavas". Radījums ar cirvi - roaming, neutral monster - Minotaurs. (dzīvo iekš Dungeon pils. Ar uzpurni.) Un ir acīmredzami mazāks par pili. :)
Nu jā... un atkal gribas padīkt - jā, te kokiem vainags izskatās pēcdaudzstūriem, un ļoti bieži spēlēs tas tieši tā arī paliek (ieskaitot to pašu Fable kaut vai, kas vispār grafikas ziņā taču ir ļoti smuka). Šeit tie koki visu laiku šūpojas - pie tam tā, ka kustībā tas daudzskaldņa efekts vairs nav īpaši jūtams. Līdz brīdim, kad apstādini kadru. Es par to vēl ilgi fanošu - daudziem radījumiem es jau konceptārtu ieraugot škrobojos, ka tā jau to neuzrenderēs, un ieraugot pirmos skrīnšotus šausminājos, cik kantaini un stīvi tas viss ir. (Kaut gan, godīgi sakot... man šķiet, ka to pirmo skrīnšotu laikā viss arī bija kantains un stīvs. Gan pirmajos video, gan tajā senājā alfa versijā, kas kaut kur klīda un ko daži par 'demo' sauc viss bija diezgan, diezgan kantains...)

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:31 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09