Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

2.-Feb-2006 04:21 pm

Atbilde uz tavu jautājumu neieslīgstot detaļās: max 1 mēnesis. Atlūgumā vari norādīt darba likuma atbilstošo pantu, man slinkums meklēt.... likumi.lv un tiem simtu-kaut-kādiem pantiem grozījumu esamība prātā nav.

Detaļās ieslīgstot:
Mazāk ir tad ja a) darba līgumā vai koplīgumā norādīts īsāks termiņš (tev nav) b) ja ar darba devēju sarunā, ka ies prom ātrāk (tikai tev ar šefu runāt negribās – un visticamāk, ka valsts iestādē ne jau ar tiešo priekšnieku vien būs jārunā, tur vēl vesela rinda var iecirsties) c) ja ir kāds no īpašajiem apstākļiem, kuri ir uzskaitīti darba likumā (kuru tev, cik saprotu, arī nav).
Drīkst ar darba devēju vienoties (ja vari sarunāt). Starp citu, ja tu esi ierēdnis, tad tev neder darba likums, jāskatās civildienesta likums. 1 mēnesis ir arī tajā, bet pamatojums atlūgumā jāraksta cits.

Variants, kā tikt prom ātrāk, neķeroties pie slimības lapām: ja tev ir neizņemts atvaļinājums un negribi to dabūt $$ formā – vari to izņemt tagad. Atceries gan , ka jaunajā vietā pirmo pusgadu tev atvaļinājumu drīkst nepiešķirt pilnīgi likumīgi.

Mana joma nav nekādīgi, toties jautājums ir vienkāršs (un galu galā visi mēs kādreiz rakstam atlūgumus vai skatāmies kā to dara kolēģi, pat ja universitātē eksāmenu darba tiesībās tikai nejaušības pēc būtu nokārtojuši).



Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:29 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09