Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

27.-Jan-2005 11:22 am
Ehh... nē, to visu zinu, bet vienkārši secināju savas personīgās attieksmes īpatnības. Nomainot vidi, kurā rakstos, šis tas šī mēneša laikā kļuvis skaidrāk saskatāms. Dižas nozīmes tam, protams, nav.. tāds personīgais ķeksītis.

Ja kāds izsaka kaut kādu domu par manis ierakstīto domu, tad pirksti niez izteikt savu domu par šo domu, kas ir par manis ierakstīto domu. Tā vienkārši ir - jo kaut kāda attieksme jau pret šo komentāru ir vienmēr - ar mēģinājumu vai nemēģinājumu veidot diskusiju tam nekāda īpašā sakara nav.

Ar draugiem man arī lorda problēma nez vai draud ;) Runa bija par to - iefrendo cilvēks, kura žurnālu vispār jau ik pa laikam lasu un arī pa kādam komentāram tur atstāju. Lasu, lasu, komentēju, komentēju - un viena balstiņa stūrītī sēž "bet kāpēc neieliec friend listē. Žēl, ja?".

Tad, ja šī cilvēka žurnālu esmu lasījusi vienu reizi (ok - divas, lai pārliecinātos, ka joprojām nekā interesanta nav), tad jau šādas problēmas nemaz arī nerodas. Tas pats bija LJ, tas pats ir šeit -bet tikai tagad es to tā īsti sapratu.

Jo vispār jau friendlistē šeit lieku tikai pēc principa "tik un tā iešu uz to žurnālu, lai to izlasītu" - citu jēgu es friendlistei nemaz arī neredzu. Ārpuscibas draugu, kas arī cibojas iefrendošana patiesībā rada (hmm.. radīja) vairāk problēmas, nekā labuma - traucē rakstīt un izteikties - cik esmu novērojusi, tas uz diezgan daudziem (gan - nekādi ne visiem) attiecas,

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 21. 2024, 8:17 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09