Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Gastronomiskā jubileja.

crescendo (crescendo)
Dzelzi viens otram neuzdāvinājām, toties papildinājām kompasu komplektu (no viena līdz diviem) - miegainības dēļ gan otrais pgaidām palika neizmantots...

Toties izklaidējāmies gastronomiski.

Vispirms 6dien Kalnciema ielā, pakāpeniski sekojot 'kaut kas šokolādīgi-avenīgs bambusa laiviņā' laimīgos patērētājus līdz avotam - Vincenta teltij - tur vispirms padodoties panini smaržai, un tad arī vienai šokolādes-aveņu bumbai desertā. (un, ak jā, pieloga garšaugu podiņi tagad nomainīti pret salviju, citrontimiānu un piparu. Ko darīt ar salviju apmēram skaidrs, bet kam tieši paredzēts citrontimiāns būs jānoskaidro.. toties izskatās glīšs).

Un tad - šodien, aizbraucām līdz sen-rekomendētajam Ratatujam Berģos. Nebūtu braukuši tīši uz turieni, iespējams, tukšums mūs nobaidītu un mēs nozustu... Bet ēdiens bija garšīgs. Un pavisam negaidīti zivju/jūrasmošķu plates ietvaros iznāca atķeksēt arī bucketlista ierakstu 'pamēģināt gliemežus'. Ar to laikam arī bieži minēto neparasto Eiropas ēdienu saraksts ir aizpildīts? Ak jā, un patīkami izlaboja manu pārliecību par 'kalmāri ir ēdami tikai Chinatown sautējumos. Arī skats uz mežu jauks - iespējams, kādreiz nākamajā vasarā, kad ļoti uznāk vēlme pēc gaļas/zivs, var aizdoties arī tur.

Bet citādi.. Nu jā. 6 gadi.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 12:30 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09