Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Tonālais krēms.

crescendo (crescendo)
Ādas īpatnības: ļoti sausa piere, deguna centrs, normāla/taukaina citur. Reizēm nepieciešams noslēpt kādu pumpiņu (vai vismaz labi saplūst ar zaļi/brūno korektoru)
Tonis: nosacīti gaišs. Ne albīnisku blonīņu gaišais, bet visai gaišs. Ne īsti vienmērīgs.


Maybelline 2in1 shine control - bija jauks. Ar uzsvaru uz 'bija' Par spīti mazajam tilpumam un tajā laikā manam budžetam ne pārāk draudzīgajai cenai (vienīgais glābiņš - tilpums bija tieši tāds, lai beigtos nedaudz pirms nākamās "drogu" akcijas, kas cenu samazināja par veselu latu). Kādā brīdī gluži vienkārši pazuda no veikaliem, dodot vienu jaunam vai nu īpaši matējošajam, vai kam tamlīdzīgam produktam, kas gluži vienkārši testējot uz ādas jutās nejauki.

Lumene Double Stay - ar nelāgu tendenci būt smērējošam visu, kam seja pieskaras, kā arī veicināt kaitinošo matu lipšanu pie sejas - abi trūkumi, kurus varbūt arī nepamani lietojot (noveļot to uz 'visi tonālie tādi'), un kuru neesamību tā īsti novērtē tikai lietojot citu krēmu. Pie tam, viens no toņiem bija mazdrusciņ par gaišu, nākamai jau visnotaļ par tumšu. Izvēlējos mazliet par gaišu - un nu... vienkārši nebija lāgā.

Avon perfect foundation- nav daudz, kas varētu būt mazāk 'perfekts'. Vai nu glabāšanas apstākļi pirms krēma nonākšanas manās rokās, vai mana nemākulīgā uzklāšana (lai gan arī tad - nez kāpēc ar citiem krēmiem šāda problēma nebija manāma, pat ar Maybelline visai biezo zīmulīti - kuru taču arī ar pirkstiem izlīdzināja, ne) - bet rezultāts bija izcili nevienmērīgs, ar tendenci velties kunkuļos. izcili nevienmērīgs, pie tam ar tendenci velties kunkuļos. Arī tonis nebija gluži cerētais.

Dzintara "Hit" - pēc vilšanās "Avon" ražojumā un ķēpāšanās ar Lumene, sākumā vienkārši izmēģināšanai aizņemts - patiesībā izrādījās pārsteidzoši labs. Patīkami svaigs un mitrinošs, ar jauku aromātu, neķepīgs. Gan - nenoturīgāks (ne Lumenes 'nosmērē visu' garā, bet vienkārši 'pazūd') un arī neizteiktāks - ādas toni izlīdzina, bet defektus nenoslēpj, konsistences dēļ arī ar korektoru ne pārāk saskan.

Bet tagad vakar pamēģināju Maybelline Dream Matt Mousse - uz sejas jūtas tik pat viegls vai pat vieglāks, kā Dzintara 'Hit', lai gan klājuma ziņā - kā tonālais krēms ar ļoti plānu pūdera slānīti. Labi maskē mazākus defektiņus - vienīgi par noturības ilgumu vēl būs jāskatās. Piebilde gan - zīdaini viegli klājas tikai uz normālas ādas, uz sausas - ļoti nevienmērīgi. Iespējams, situāciju glābj mitrinošs krēms. Bet ne-sausai ādai vismaz šobrīd visnotaļ rekomendēju. Vismaz izmēģināt - nu tiešām ir patīkams uz pirkstiem.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 4:53 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09