Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Spēles.

crescendo (crescendo)
Eh... reizēm vajag.

Atnesa man mīļā sirds vakar 4to civilizāciju...Nolēmām sākt ar tutorial, lai nu iepazītos kas un kā šajā jaunajā civilizācijas reinkarnācijā... Un jau tutoriāla sākums atsita jebkādu vēlēšanos iepazīties tālāk. Dekorācijas ir ļoti jauki, bet ja tās jau tā ļoti lēnu spēli padara vēl lēnāku... kam man tas?

Pēc pagarlaikošanās, atgriezāmies pie šīsnedēļas vakaru izklaides - black&white2. Pirmo īsti nespēlēju - jā jā, tieši tutoriālis bija vainīgs, obligātais, garais, katreiz no sākuma jāsākamais, tā kā salīdzināt nespēšu...
Bet spēlīte jauka. Tas nekas, ka tās izpratne par "labs dievs" un "slikts dievs" acīmredzami atšķiras no mūsējās... Mana mīļā sirds mēģināja spēlēt kā 'labs dievs' - jā, pēc pirmajām pāris salām viņa novērtējuma skalā rādītājs beidzot no melnās puses iesniedzās baltajā- bet tā knapi knapi, par pāris procentiem. (ak, nu vismaz viņa gotiņa bija labestības iemieojums).
Savukārt es spēlēju kā ļaunais dievs - nodrošinot iedzīvotājiem tikai to, kas veicina augstāku produktivitāti (un nekādas tur luksusa apkārtnes dekorācijas),
Ļaujot vilkam izmantot gan pusdienām gan treniņu inventāra statusā gan savus, gan svešus iedzīvotājus, nekautrējoties upurēt iedzīvotājus ātrai manas uzkrāšanai, izrotājot visu pilsētu ar soda pīķiem...
Un neko, iedzīvotāji joprojām mani uzskata par makten labu dievu. Jo laimīgi iedzīvotāji vienmēr domā, ka viņu dievs ir labs. Tas nekas, ka tikko mazvērtīgākā ceturtdaļa iedzīvotāju pazuda altāra liesmās – visi atlikušie ir tikai laimīgāki un strādā vēl cītīgāk. Un joprojām savu dievu uzskata par žēlsirdības iemiesojumu.

Un lai ko domātu spēles veidotāji, man krietni nežēlīgāk par lepno japāņu karotāju iznīcināšanu ar banālas ‘uguns no debesīm’ palīdzību šķiet burvestība, kas viņus pavedina, liek aizmirst savus zvērestus un fanātiski pielūgt jauno dievu, dodot spēku šīs burvestības atkārtošanai pret viņu vēl kaujasspējīgajiem biedriem... un pēc tam, pēc tam jau viņus var arī upurēt banālajai ugunij no debesīm.

Ehh, un vēl - pilsētsaimniecības pamati, ko piemirsuši mūsu deputāti....
Dzimstību veicina 1) brīvi apdzīvojamo telpu kvadrātmetri, kur bērniem dzīvot 2) jaunu bērnudārzu celtniecība. Bet nu jā, Rīgas domei jau dzimstības palielināšana nešķiet būtiska, tagad sadzimušie taču spēs vēlēt tikai pēc vēl 4 – 5 sasaukumiem, un tad jau pašreizējie deputāti vairs nekandidēs, ne tā?

.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 6:39 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09