tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2016-02-25 20:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nekad nebiju domājusi par to, ka prostitūcija ir tiešām nepieciešama profesija. Pasaulē taču ir tik daudz vīrieši (šoreiz runa tikai par vīriešiem), kuriem tik ļoti gribas seksu, bet viņi ir vai nu neglīti, vai kompleksaini, vai psihiski nelīdzsvaroti, vai vienkārši seksu gribas daudzreiz vairāk kā partnere spēj piedāvāt. Kur lai vecis nolaiž tvaiku? Un mēs, beibes, esam diezgan izvēlīgas izskatos + prātos un mums ir nepieciešams vismaz parasts bāra večtests (kas aizņem pietiekami daudz finanses un laika), lai parakstītos uz visprastāko seksu tualetē ar svešinieku. Un ko tad darīt tiem iepriekš uzskaitītajiem (un arī citiem) vīriešiem, kuri normāli nespēj iepazīties, bet seksu gribas vismaz 1 reizi gadā, lai nolaistu tvaiku? Pērkama sieviete it is! Un ja nebūtu šī opcija, veču testosterons trakotu trakāk par grūtnieču hormoniem un visa pasaule kļūtu par vēl bēdīgāku, bīstamāku un nožēlojamāku vietu dzīvošanai.
Samaksā un neesi nevienam neko parādā.
Karoč, vivat la prostitution!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2016-02-25 21:02 (saite)
tikai tā mazā nianse, ka nav jau tāds nabaga vīrietītis, kas pazemīgi pastiepj savu aldziņu un prostitūta visžēlīgi papleš kājas. Vīrs samaksā un tad lieto, ko un kā iegrib, daudz neturot rūpi nedz par prostitūtas fizisko, nedz par - haha - psiholoģisko, emocionālo etc. labsajūtu, dažreiz - statistika saka: pārāk bieži - pat tieši pretēji, ne velti statistika vēl saka (tagad linkus neizraušu, kādu ilgāku laiku atpakaļ matīts) - prostitūtas kaut kā nenoturas savā amatā diži ilgi.

vakareiropā 'problēmu, kas rodas no tā, ka gribēšana ir, bet laika nodoties aplidošanām un citām riesta kustībām nav (tajā skaitā arī meitām; mūsdienu darba ritmā bieži vien arī daiļajam dzimumam nav laika mētāties pa krogiem un gaidīt kokteilīšu uzsaucējus), risina ar sexklubiem. Ļaudis tiekas, atbrīvojas no spriedzes ar citiem ļaudīm, ar kuriem sakrīt vēlmes, vajadzības un vajadzību īpašā, khem, khem, daļa et voila.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2016-02-25 21:07 (saite)
ne visas protstitūtas ar varu tiek turētas savos darbos un ne visi vīrieši var atļauties (morāli, fiziski vai finansiāli) aizdoties līdz sexklubiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]south
2016-02-25 21:27 (saite)
nu nebūs nebūs helvetica. pirmkārt, valstīs, kur prostitūcija ir legāla, tas piespiešanas jautājums ir no-no, jo 50-200€ stundā par parastu pišuku (pardon) ir standarts. Otrkārt veceiropā legālā prostitūcija ir ļoti pieskatīta - sāksi pret sievieti attiekties ne tā kā viņai patīk, uzreiz savāks.

Galu galā jautājums, kas ir labāk - krāpt partneri ar mīļāko vai iet pie maukas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-25 21:40 (saite)
Ar mīļāko, protams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2016-02-25 21:58 (saite)
kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-25 22:25 (saite)
Nespēju pat iedomāties, kā varētu patikt sekss ar mauku.

Ok, es šeit neizskatu to augtas klases prostitūciju – kā geišas utml., kas piedāvā vairāk par seksu (companionship etc), bet uz tādām jau jēdziens maukas arī nav attiecināms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2016-02-25 21:59 (saite)
veceiropā prostitūcija ir tik pieskatīta, ka kadrus rekrutē no nodrbinātības dienesta listēm un, ja tev, bezdarbniekam, piedāvā darbu (bordelī), bet tu atsakies, tad nedaudz gaužāk paraud tavs pensiju fonds. Savukārt ziemeļu galā, piemēram, pamēģina ierobežot stipklubus, tā kā novērota sakarība, ka stirpklubi vairojas, bet nez kāpēc vietējais darbspēks tur nestrādā. vēl ir vietas, kur invalīdiem izdala honorāru no nodokļmaksātāju naudas, lai tie var tikt līdz maukām un atlaist. Tā kā variantu daudz. un tie stāsti par oi, paplet kājas un uzreiz jau tausend baks ripo makā tā varbūt ir, ja maukošana ir piepelnīšanās veidā, taču, ja tas ir "pamatdarbs" - ņe gusta kapusta sanāk.

Lai gan es te no savām baltā zirga pozīcijām, kur kritērijs ir par miesas nepērkamību (t.sk. visa veida donorēšana etc., kur ieslēdzas pavisam citi, globāli citi spēles nosacījumi, tiklīdz piķī sāk mērot pežas, matus, asinis, aknas etc.), bet dāvinātību un, ja visas tās jobanās dzimtes, lomas etc. nebūtu tik sapistas meistarībā (vienā veidā vai citā - laulība jau arī tāda sava veida "legālā prostitūcija" mazā mērogā), tad varbūt arī prostitūcijai nebūtu vietas, jo ļaudis pistos savā starpā no brīvas gribas, bez viltus un spaidiem, nevis pirktu un pārdotu. jeb citiem vārdiem sakot - I have a dream.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2016-02-25 22:03 (saite)
mīti un pieņēmumi. Bet nu ņemot vērā, ka sievietes bordeļos īsti nelaiž, tad nu tas ir saprotams :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tati
2016-02-25 22:17 (saite)
nu nav tā, ka visi tiek apbižoti, kad notiek seksa pirkšana. Ir pieprasījums, ir piedāvājums.
Iespējams, ka stripklabi nevis vairojas, bet atkal tiek atvērti pēc ilgāka laika uzskatiem, cik sekss ir AMORĀLS.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-02-25 22:27 (saite)
ne par to runa. Salaužot sīkāk "ir pieprasījums - ir piedāvājums" varētu teikt, ka "pieprasījums" ir vēlme pisties, nevis vēlme maksāt par tikšanu pie seksa. Tas, ka piedāvājums ir maksas, manuprāt, liecina par nedaudz greizu sabiedrību, kurai tieši IR PROBLĒMAS ar seksu, nevis to nav. Ja sekss nebūtu resurss/prece, tad ļaudis nebaidītos izskatīt iespēju pisties arī ar tiem, kas pie šī brīža komerciālā uzstādījuma tiek klasificēti kā nepišami (un attiecīgi tiek novirzīti prostitūcijas ietekmes sfērā). Ai, bet šī nav tēma, par kuru es vēlētos dirsties, sorry, ka iepostēju, peace out.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2016-02-25 22:44 (saite)
Piedod, bet diezgan pašaurs skatījums uz tēmu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2016-02-25 22:44 (saite)
Reāli jau šī klientu grupa nav daudz pētīta atšķirībā no servisa piedāvātājām. Es pat nespēju iztēloties, kāda ir viņu domāšana, ka viņi vēlas pirkt seksu. Domājams gan, ka tie pamatā nav tādi, kas nespēj tikt pie seksa citādā veidā. Tur ir kaut kādas citas fiškas. Iespējams, neirozes, izvairīšanās modelis attiecībās utt. Pat Čārlijs Šīns, visas Holivudas smukulītis, notrieca miljonus prostitūtām un saķēra HIV.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-02-26 02:51 (saite)
nevis prostitūtām, bet eskorta meitenēm, ir taču starpība
kā var tehniski notriekt miljonu prostitūtām ar 30 dolāru minetu, paskaidrojiet

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-26 08:27 (saite)
Tur ir daudz iemesli, kāpēc miljoni. Arī par to, lai slēptu savu HIV infekciju. Džekam galvā noteikti kaut kas nav kārtībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2016-02-26 00:01 (saite)
Baidos, ka prostitūcija man vismaz izskatās tāda diezgan fundamentāla fiška, ņemot vērā, ja pareizi saprotu pirms pāris gadiem izskanējušo ziņu par pētījumiem, kuros ļoti drīz pēc tam, kad kurai tur primātu sugai (neatceros precīzi, kuri, bet vieni no cilvēkveidīgajiem pērtiķiem) ierādīja, ka ir tāda lieta kā nauda (šinī gadījumā žetons, kuru iemetot, dabon banānu), seksu par naudu viņi izdomāja ļoti ātri paši -- tika novērots, ka mātītes, kuras līdz tam ļāvušas tēviņiem seksu tāpat vien, nu bez žetona vairs nekā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-02-26 00:05 (saite)
un kādu žetonu tava mātīte prasa? (piedod, tas nav personīgi, tas tīri retorisks žests šī argumenta caurumiņu virzienā)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2016-02-26 10:29 (saite)
Un? Tas, ka pastāv arī sekss, kas nav prostitūcija, kaut kā mazina norādi uz to, ka prostitūcija kaut kādā formā ir pastāvējusi visās sabiedrībās, par kuru seksu mēs kaut ko zinām, neatkarīgi no tā, kādas vēl attiecību formas ir bijušas?

Respektīvi, par tavu norādi, ka:
> Ja sekss nebūtu resurss/prece, tad ļaudis nebaidītos izskatīt iespēju pisties arī ar tiem, kas pie šī brīža komerciālā uzstādījuma tiek klasificēti kā nepišami (un attiecīgi tiek novirzīti prostitūcijas ietekmes sfērā).

Man gan šķiet, ka, ja nebūtu variantu, kurā sekss tiek pārveidots par preci, tad visticamākais vienkārši būtu vairāk cilvēku, kuriem nebūtu iespēju pisties vispār. Jo nav kaut kā novērots, ka katrs vīrietis un sieviete grib pisties ar jebkuru citu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-26 19:12 (saite)
Pikaperu artisti tev nepiekritīs. Ja tai lietai pareizi pieiet, tad iespējas var krietni pavairot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2016-02-25 23:08 (saite)
> un, ja tev, bezdarbniekam, piedāvā darbu (bordelī), bet tu atsakies, tad nedaudz gaužāk paraud tavs pensiju fonds.

Pagi, pagi, nevajag jau nu te klāstīt arī dezu.

Proti, šāda tipa gadījums tik tiešām kaut kā parādījās Vācijā, ka bezdarbiniecei piedāvāja darbu seksindustrijā, un skandāls tik tiešām pacēlās, bet to visu arī atrisināja, gan lokālais darba meklēšanas centrs voluntāri, gan katram gadījumam arī federālā tiesa 2009. gadā:

In a precedent-setting case on the matter, Germany's Federal Social Court ruled in 2009 that the country's constitution does not permit the "active promotion of prostitution through the exercise of official authority" -- a decision that provided legal backing to the job centers' position. // Spiegel.

Nav bezdarbiniekiem jādreb par savu penziju, ja atsakās plika strādāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-02-25 23:13 (saite)
es zinu, taču tālākā daļa neattiecās uz piemēru. Tālākā daļa savukārt attiecas uz diskusiju par to, cik obviously nejēdzīga ir šī lieta, tā kā no vienas puses prostitūcija tiek normalizēta (veselība, apdrošināšana, sociālās stigmas mazināšana etc.), no otras puses tomēr ne līdz galam - nav vienāds statuss ar jebkuru citu "profesiju". how come? bet tas ir retorisks jautājums, tā kā - kā jau minēju - iemetu savus 2 centus, izvērst tālāku megadiskusiju man nav nedz mērķa, nedz vēlmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2016-02-25 23:44 (saite)
Ļoti aizpeldēji. Starpcitu, ir arī citas profesijas, kurām nav vienāds statuss ar jebkuru citu profesiju. Uzjautā kaut vai medicīnas darbiniekiem vai drošībniekiem. Tas, ka Tu prostitūciju mētā no viena groziņa uz otru un piedēvē lietas, par kurām neko nezini, to jau sauc par diskrimināciju (a ko ne? tie paši cilvēki jau ir, tikai sliktāki jo drāžas par naudu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-02-25 23:58 (saite)
neviens taču tev neliedz labot, piedāvāt savas versijas, redzējumus, argumentus, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2016-02-26 00:11 (saite)
Ja man būtu tikpat daudz brīva laika kā Tev, lai atspēkotu Tavus argumentus (gribas pat teikt, aprobežotos), tad noteikti tā arī darītu. Bet nu - spread love :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2016-02-26 07:15 (saite)
:* !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2016-02-26 07:44 (saite)
atspēkot? Man nav skaidra pozīcijas šajā jautājumā, drīzāk interesē virzieni, kur kādi pielietotie argumenti var aizvest, līdz ar ko tā vietā, lai atspēkotu manus aprobežotos argumentus, daudz interesantāk un izglītojošāk būtu, ja tu vnk piedāvātu savējos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2016-02-26 08:43 (saite)
Kāds īpašais statuss ir medicīnas darbiniekiem???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]narrenschiff
2016-02-26 11:35 (saite)
laulība kā legālā prostitūcija - quite far fetched, eh? lai gan civillaulība (nu tā nesaprotamā padarīšana ar dzimtsarakstu nodaļu) varbūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gedymin
2016-02-25 22:05 (saite)
tiem vīriešiem roku arī nav?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2016-02-25 22:10 (saite)
ir atšķirība vai tu masturbē, vai arī nodarbojies ar seksu. Kmōn.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2016-02-26 09:34 (saite)
vēl jau ir gadījumi, kad ne tikai neglītums utt., bet vienkārši miesu dažādības kārojas, un tad maksas pakalpojums pat ir godīgāk, nekā veidot lauzto siržu harēmu. Un tur pat dzimumam nav nozīmes, tik nu jā, vīrišķu frontē tas kaut kā pieņemamāk no sabviedokļa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]begemots
2016-02-26 10:31 (saite)
man kaut kā vienmēr licies, ka no sabiedriskā/mantiskā stāvokļa uz augšu tā nevienlīdzība izlīdzinās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tati
2016-02-26 10:49 (saite)
nujā, kur tu iekš LV dabūsi aziātu beibi? Vai arī, džekam ir sieva, bet īstenībā patīk sekss nevis ar sievu, bet ar džekiņiem. Nesalauzto siržu klubiņš - katrs zin uz ko un par cik iet un no tā cieš neviens.
Čota man šķiet, ka te izvērtās diskusija par to, cik pērkams sekss ir briesmīgs no pašu personu sajūtām. Protams, ka tas ir fuj, ja nav vajadzības to pirkt, jo esi simpātisks, adekvāts, vidējiaritmētiski normāls cilvēks, kurš māk uzturēt sarunu u.t.t. A ja neesi? Par to jau ir stāsts...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-26 10:53 (saite)
Manuprāt, tas ir maldīgs pieņēmums, ka pamatā tieši šī grupa iet pie prostitūtām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2016-02-26 12:18 (saite)
neiet runa par to, kurš iet, kurš iet mazāk. Runa iet par to, kas notiktu, ja šī viena grupa nevarētu nopirkt šo apmierinājumu. Kur viņi liktu savu uzkrāto tvaiku un kā tas tiktu nolaists.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-26 12:33 (saite)
Cik esmu iedziļinājies šīs grupas problēmām, tad vairumam no tiem, kas tomēr izvēlas apmeklēt prostitūtas, tas viņu problēmas neatrisina. Tas ir apmēram tāpat, kā daudziem alkohols palīdz atbrīvoties no stresa, lai gan principā viņi spētu atslābināties arī bez alko, vienkārši tā ir vieglāk un ātrāk. Bet tiem, kas patiešām ir dziļā depresijā, alkohols kā likums tikai padara depresiju vēl smagāku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2016-02-26 13:08 (saite)
protams, ka invalīds nopērkot sievieti uz kādu noteikti laiku, nesāk staigāt, bet šad tad tas noteikti palīdz viņam sajusties more like a man not cripple.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-26 13:29 (saite)
Uz vienu brīdi varbūt palīdz, bet pēc tam sajūta, ka tevi neviens nemīl (par naudu neskaitās) droši vien ir vēl skaudrāka. Reālāks risinājums droši ir disabled dating. Pat ar Dauna sindromu sirgstošie iemanās nodibināt seksuālas attiecības savā starpā, ja viņiem tiek dota iespēja būt kopā (teiksim, aprūpes namos utt.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2016-02-26 17:13 (saite)
Cik reizes esi bijis pie prostitūtām?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-26 17:42 (saite)
Nu, nepāriesim uz privātām lietām šajā diskusijā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2016-02-26 19:06 (saite)
Es vienkārši par pieņēmumiem kādi cilvēki un kāpēc iet maukās.. Ir miljons iemesli abiem un nedomāju, ka ir viena konkrēta kategorija cilvēku ar konkrētām problēmām..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-26 19:10 (saite)
Es jau arī nesaku, ka ir. Es tikai apskatīju to potenciālo grupu, kuru minēja šīs diskusijas aizsācēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2016-02-26 11:28 (saite)
vispābā, ja iesaistītie ir brīvi pieauguši cilvēki, tad sajūtas jau ir katra paša ziņā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scaramouche
2016-02-26 12:46 (saite)
Tīri interesei - kas ir bāra večtests? Un vai tas implicē, ka proti satikt vīriešus tikai bāros?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2016-02-26 13:05 (saite)
Večtests ir iepazīšanās bārā (kas šajā gadījumā minēts kā piemērs, bet parasti cilvēki vieglāk iepazīstās ar svešiniekiem tieši alk.reibumā). Kkā neticās, ka kāds kropls vīrietis bārā varētu nokoļīt kādu dāmīti. Toties samaksāt un negūt noraidījumu par saviem tiešajiem nodomiem, to viņš var.
Un nē, es protu satikt vīriešus arī citur. Bet man to vairs nevajag, jo esmu precēta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?