ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-11-09 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par pediņiem
Žēl, ļoti, ļoti žēl, ka pie mums, te cibā, nav neviena aktīva pediņa, kurš ļautu ielūkoties smalkajā geju jūtu pasaulē tajā pašā laikā zākājot mūs visus par homofobiem.

Tātad, cibā pediņu nav, vai viņi vienkārši neafišējas un visi dzīvo dieva mierā.
Bet tagad taču ir modē, katrs kura sfinkters reiz ir ticis plēsts bļauj aizelsdamies, skrien uz Eiropu sūdzēties, plēš kreklu uz krūtīm un kunkst ka viņa tiesības tiekot mītas dubļos.

Vot nesaprotu, piemēram padomju laikos vai tad pediņu nebija? Bija, cik uziet. Noteikti mierīgi dzīvoja, neafišējās un aptiekā pērkot hemoroidālo svecīti nedaudz pietvīka. Neviens par viņiem ne interesējās, ne satraucās , nekā.
A tagad? Tagad bļe praids, zils mācītājs, geju apvienības “Ilga” sūdzības augstās instancēs. “Ilga”s pēc proktologa kabineta, bļe. Vot nesaprotu, būtu dzīvojuši vienā mierā un viss būtu labi, nahuj vajag pa visu pasauli bazūnēt. Domā ka ar šādiem līdzekļiem piespiedīs sab-bu pieņemt, ka Jāņa un Ivara laulības ir kruta štelle, savukārt es - pežuku mīļotājs, esmu nekam nederīgs atpakaļrāpulis?
Zin kā, smuki, teiksim pie ANO mājas visu dalībvalstu karogi un viens varavīksnes karodziņš ar. Rezultātā viņiem, tā pat kā smirdošajiem žīdiem, vēl moš kaut kur savu valstiņu izdalīs. Saplēsto sfinkteru zeme. Piemēram uz polijas teritorijas rēķina. Forši būtu ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zizii
2005-11-09 14:23 (saite)
kā ar āmuru pa pirkstu!

(Atbildēt uz šo)


[info]x_f
2005-11-09 14:32 (saite)
We Should Be Gay
After many of my friends diagnosed me with homosexuality, I have come to the conclusion that if everyone was just a little bit more gay the world would work a lot smoother. First off if guys were a little more gay I think that it would greatly increase the lucrativeness of our society and create a lot more balance in the world. If guys were just slightly more gay they would have a lot less hygiene problems, like smelling like ass all day. Who cares about how someone smells? If you’ve ever been sitting next to a guy who smells like he’s been swimming in his own sweat for hours on end, and then he starts hitting on your friend who’s sitting on the other side of you, you’d probably realize what a terrible condition poor hygiene is. Not only is it unhealthy but it is also very unattractive. If every guy at your school started smelling good, or even like nothing at all, I’m sure that you and I would like to hang out with them a lot more frequently than we would now. (Read more..)

(Atbildēt uz šo)


[info]beauty
2005-11-09 14:35 (saite)
Žīdiem valsts pienākas. Ne jau Dieva apsolītās zemes dēļ, bet gan tāpēc, ka tie tur daudz ilgāk ir dzīvojuši kā musulmaņi. Musulmaņi tur iegāja tikai mūsu ērā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2005-11-09 14:36 (saite)
vai tikai cibas vēsturniekiem nebūtu ko teikt šajā sakarā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beauty
2005-11-09 14:37 (saite)
Droši vien daudz ko, bet šajā jautājumā pati esmu kļuvusi par vēsturnieci mēģinot noskaidrot kam ir taisnība - žīdiem vai musulmaņiem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]buks
2005-11-09 15:17 (saite)
Nuss, habiru ciltis tur iebruka kur 1300 gados p.m.e. (pats senākais pieņēmums) un m.e. sākumā jau bija izklīduši lielākā daļa pa visu Romas impēriju un Centrālāziju, tirgojoties. Pie tam arī savas valdīšanas laikā pamatā dzīvoja pilsētās, kamēr amorieši, kanaānieši, filistieši u.c. pamattautiņas turpināja kaplēt zemi. Arābi ienāca kur VIII gs. ij valdīja kur līdz XIV gs., kad tos izspieda turki. Pamatiedzīvotāji turpināja apstrādāt zemi (vienīgās izmaiņas - šie tai tautu kausējamajā katlā bija pilnībā samaisījušies un pārņēmuši gan arābu valodu, gan daļa arī islamu. Tb jūdi tur valdīja kādus 1300 gadus un musulmaņi kādus 1200 gadus. Zeme juridiski piederēja turku un sīriešu feodāļiem. XIX gs. beigās un XX gs. sākumā situācija mainījās - ieradās ebreju imigranti, kuri aktīvi sāka uzpirkt no turkiem zemi un no tās padzīt zemniekus (principā tos pašus amoriešu un kanaāniešu tiešos pēctečus.
Ai, figņa bolotnaja tas viss. Jāpriecājas, ka tas Kungs neapsolīja savējiem vienu zemes gabalu pie Baltijas jūrjas - tad tu, baķuška, ar nekustamajiem īpašumiem vis rebes negrieztu, bet gan sēdētu kur Kuršu kāpā ij vaimanātu par zaudēto dzimteni. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]deep
2005-11-09 14:37 (saite)
normalofobija sit augstu vilni..

(Atbildēt uz šo)


[info]nulle
2005-11-09 14:38 (saite)
rakūn, vai tad viņi saka, ka hetero ir atpakaļrāpuļi? Es neesmu dzirdējis. Vienk. džekiem ir sava fiška un kamdēļ tu gribi, lai viņi "dara to klusām, lai nebazūnē...". Ja tāda viņu pārliecība, tad lai dara atklāti, tev patiktu, ja piedzerties, piemēram, tev atļautu tikai sava dzīvokļa sienās? Jeb varbūt tu nepateici visu, nu tad davai, "viņi ir pret Dieva (kāds skaidrā ir tādu redzējis?) kārtību", "dabas likumiem" u.c.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2005-11-09 14:52 (saite)
pa pa pa, tik bēdīgi kā ar Birzes kungu man nav un prātā nenāk piesaukt dabas un dieva likumus. kamoon.
Kas attiecas uz dzeršanu četrās sienās - ja aizejot uz krogu pēc piektās glāzītes tu uzsāc kašķi, tad tev jāapzinās, ka labāk ir dzert mājās nekā iet tautiņās. ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nulle
2005-11-09 15:02 (saite)
vot tas ir smuki, ka nav "tik bēdīgi kā...", uz to es cerēju :))

kašķi - kas ir kašķis?... iziet demonstrācijā ir kašķis? Plakāts "šitos izlabos gāzes kameras" un kas tur vēl bija (valstij bija jāsargā gājiena dalībnieki no nedalībniekiem, nevis otrādi, tas nav zīmīgi, par "kašķi" runājot?)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2005-11-09 15:10 (saite)
Skatos ir tendence uz nepareizu tulkošanu.

"kašķis", vai Tev, teiksim, netraucē cilvēks kurš pēc piecu glāzīšu izdzeršanas bluģī un ar savu "svarīgo" tekstu vēlas iepazīstināt visus klātesošos? Viņam tad jaapzinās, ja grib dropēt - sēdi mājās, kod un netraucē pārējiem, esi atnācis uz krogu - dzer tēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nulle
2005-11-09 15:20 (saite)
tulkošanā lūk ir tā visa nianse, es nevaru atbildēt viennozīmīgi. Man liekas, neviens nevar. Ir gadījumi, kad es sapratīšu "cilvēku pēc piektās glāzītes kurš man kaut ko stāsta", un ir gadījumi, kā tu raksti. Par gejiem varu teikt - nav viņi man vēl nekādā veidā ieriebuši. zato "normālie" klaigātāji gan besī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjis
2005-11-09 14:59 (saite)
njaa, piekriitu! Nafig tie kaku stumdiitaaji bljaustaas, man arii briizjiem piegriezjas...

(Atbildēt uz šo)


[info]punkts
2005-11-09 15:53 (saite)
skaties, ka nesametas pumpas, apspiežot savu homoseksualitāti

(Atbildēt uz šo)

aļo, garaž
[info]dzeina
2005-11-09 16:03 (saite)
http://klab.lv/users/shelly/359845.html?thread=3280805#t3280805

(Atbildēt uz šo)


[info]mdog
2005-11-09 20:41 (saite)
a pensionaaru, sievieshu, invaliidu smalkaa juutu pasaule neinteresee?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2005-11-10 09:37 (saite)
Man rūp visi dzīves pabērni

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 13:24 (saite)
iedo linku, kur sho ruupi paud!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ib
2005-11-09 22:25 (saite)
nu atbalstīt homiķus var tikai zilie un tādi, kam neienāk prātā, ka arī viņa ģimenē vienā jaukā [absolūtas tolerances un seksuālo minoritāšu atbalsta] brīdī atklāsies kāds gaišzils mākonītis.
manis pēc viņi var drāzt savus plīša lācīšus, bet lai nestaigā pa ielām un nekladzina, ka tiek nesaprasti. nemaz netaisos saprast.
pēc tam praidu rīkos virinātāju kopa "Latvju flašeri", tad zoofilu apvienība "Reksis", kamēr jau nebūs kur likties un nāksies ļaut brīvi elpot arī "Mūžības skartajiem".
un tad taisīsim sīkos mēģenēs un smaidīsim lielus, trīslūpu - piecacu smaidus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 00:16 (saite)
un kas tad notiks? ja atklaasies?...naaksies noshaut?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2005-11-10 08:39 (saite)
ja māki uzdot tik daudz gudru jautājumu vienlaicīgi, pacenties pats(-i) izdomāt atbildi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 13:23 (saite)
nu redz, uzzimeet tik baisu un nezheeliigu ainu, kas citiem praataa neienaak, uzzimeet izdodas, tak paskaidrot ko shiis shausmas nesiis ij kaa no taam garanteeti izvairiities- novel uz citu, taa saciit, veselajaam galvaam!:/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2005-11-10 13:36 (saite)
man tev nekas nav jāpaskaidro, veselā galva. ja arī tev tāda ir, tad tikai starp kājām.
paņem savas smalkās dzēlības, kā piemēram šo "un kas tad notiks? ja atklaasies?...naaksies noshaut?" un iespraud sev pakaļā. jo tieši tā izskatās tava jūtīgākā ķermeņa daļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 15:14 (saite)
vareetu jau oponeet, ka man tur ir vismaz vesela galva ar ko domaat, tak tev tikai caurums...bet, lai nu paliek!
zinu, ka shajaa diskusijaa shaakaataa zaudeeshu, jo aciimredzams, ka veelies novilkt mani liidz savam liimenim, tb argumentaacijas vietaa izmantot lamuvaardus ij tad sakaut ar pieredzi!
padodos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2005-11-10 15:32 (saite)
redzi, bērniņ, argumentācija (cik garus un sarežģītus vārdus tu māki!!!) nepieciešama, kad kāds cenšas oponēt manam viedoklim. tu neoponēji. tu kaut ko iebezdēji pretim.
vari nepadoties, tu zaudēji jau ar tiem trīs sakarīgajiem teikumiem tur augstāk. neglaimo sev - man nav bijusi vēlme tevi sakaut. vien norādīt, cik tukša ir tāda rakstīšana rakstīšanas pēc. nu neraksti nākamreiz, ja tev nav sava viedokļa, tik gribas pasprēgāt citiem pretim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 15:43 (saite)
aaa! nu tagad man skaidrs!!! openeeshana viedoklim noziimee, teiksim, ja es neiebezdeetu(c), bet paustu viedokli, par piemeeru - ib ir dura! savukaart pretii sanjemtu ne mazaak argumenteetu viedokli- mdog ir iiblis un pedinsh! un taa vairs nebuutu nekaada bezdeeshana, bet gan konstruktiivs un izgliitojosh dialogs!
nu beerninjam viss atklaajaas kaa uz delnas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2005-11-10 15:49 (saite)
:)))))
ak atvaino...
tātad tas bija tavs viedoklis...

piedod par visu, ko esmu tev sarunājusi.
tevi tā jau mamma daba apdalījusi, un es vēl šitā.
jel piedod.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 15:52 (saite)
es, protams, vareetu apjautaaties, kas domaats ar "maate daba apdaliijusi", bet labaak pakluseeshu, jo taa nebuus viedoklja paushana, bet iebezdeeshana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2005-11-14 12:33 (saite)
BS. Protams, Cibā ir homoseksuāļi, vismaz 5 gab. droši zinu, bet viņi nebūt nav histēriski un nelec uz ecēšām. Droši vien tāpēc, ka ir iemācījušies sadzīvot ar savu orientāciju un izrietošajām sekām. Jā, raksta par savām attiecībām, bet šie ieraksti nav traki atšķirīgi no hetero rakstītajiem - ja nu vienīgi hetero mēdz būt stulbāki.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?