ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-11-09 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par pediņiem
Žēl, ļoti, ļoti žēl, ka pie mums, te cibā, nav neviena aktīva pediņa, kurš ļautu ielūkoties smalkajā geju jūtu pasaulē tajā pašā laikā zākājot mūs visus par homofobiem.

Tātad, cibā pediņu nav, vai viņi vienkārši neafišējas un visi dzīvo dieva mierā.
Bet tagad taču ir modē, katrs kura sfinkters reiz ir ticis plēsts bļauj aizelsdamies, skrien uz Eiropu sūdzēties, plēš kreklu uz krūtīm un kunkst ka viņa tiesības tiekot mītas dubļos.

Vot nesaprotu, piemēram padomju laikos vai tad pediņu nebija? Bija, cik uziet. Noteikti mierīgi dzīvoja, neafišējās un aptiekā pērkot hemoroidālo svecīti nedaudz pietvīka. Neviens par viņiem ne interesējās, ne satraucās , nekā.
A tagad? Tagad bļe praids, zils mācītājs, geju apvienības “Ilga” sūdzības augstās instancēs. “Ilga”s pēc proktologa kabineta, bļe. Vot nesaprotu, būtu dzīvojuši vienā mierā un viss būtu labi, nahuj vajag pa visu pasauli bazūnēt. Domā ka ar šādiem līdzekļiem piespiedīs sab-bu pieņemt, ka Jāņa un Ivara laulības ir kruta štelle, savukārt es - pežuku mīļotājs, esmu nekam nederīgs atpakaļrāpulis?
Zin kā, smuki, teiksim pie ANO mājas visu dalībvalstu karogi un viens varavīksnes karodziņš ar. Rezultātā viņiem, tā pat kā smirdošajiem žīdiem, vēl moš kaut kur savu valstiņu izdalīs. Saplēsto sfinkteru zeme. Piemēram uz polijas teritorijas rēķina. Forši būtu ne?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nulle
2005-11-09 15:02 (saite)
vot tas ir smuki, ka nav "tik bēdīgi kā...", uz to es cerēju :))

kašķi - kas ir kašķis?... iziet demonstrācijā ir kašķis? Plakāts "šitos izlabos gāzes kameras" un kas tur vēl bija (valstij bija jāsargā gājiena dalībnieki no nedalībniekiem, nevis otrādi, tas nav zīmīgi, par "kašķi" runājot?)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2005-11-09 15:10 (saite)
Skatos ir tendence uz nepareizu tulkošanu.

"kašķis", vai Tev, teiksim, netraucē cilvēks kurš pēc piecu glāzīšu izdzeršanas bluģī un ar savu "svarīgo" tekstu vēlas iepazīstināt visus klātesošos? Viņam tad jaapzinās, ja grib dropēt - sēdi mājās, kod un netraucē pārējiem, esi atnācis uz krogu - dzer tēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nulle
2005-11-09 15:20 (saite)
tulkošanā lūk ir tā visa nianse, es nevaru atbildēt viennozīmīgi. Man liekas, neviens nevar. Ir gadījumi, kad es sapratīšu "cilvēku pēc piektās glāzītes kurš man kaut ko stāsta", un ir gadījumi, kā tu raksti. Par gejiem varu teikt - nav viņi man vēl nekādā veidā ieriebuši. zato "normālie" klaigātāji gan besī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?