ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-11-09 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par pediņiem
Žēl, ļoti, ļoti žēl, ka pie mums, te cibā, nav neviena aktīva pediņa, kurš ļautu ielūkoties smalkajā geju jūtu pasaulē tajā pašā laikā zākājot mūs visus par homofobiem.

Tātad, cibā pediņu nav, vai viņi vienkārši neafišējas un visi dzīvo dieva mierā.
Bet tagad taču ir modē, katrs kura sfinkters reiz ir ticis plēsts bļauj aizelsdamies, skrien uz Eiropu sūdzēties, plēš kreklu uz krūtīm un kunkst ka viņa tiesības tiekot mītas dubļos.

Vot nesaprotu, piemēram padomju laikos vai tad pediņu nebija? Bija, cik uziet. Noteikti mierīgi dzīvoja, neafišējās un aptiekā pērkot hemoroidālo svecīti nedaudz pietvīka. Neviens par viņiem ne interesējās, ne satraucās , nekā.
A tagad? Tagad bļe praids, zils mācītājs, geju apvienības “Ilga” sūdzības augstās instancēs. “Ilga”s pēc proktologa kabineta, bļe. Vot nesaprotu, būtu dzīvojuši vienā mierā un viss būtu labi, nahuj vajag pa visu pasauli bazūnēt. Domā ka ar šādiem līdzekļiem piespiedīs sab-bu pieņemt, ka Jāņa un Ivara laulības ir kruta štelle, savukārt es - pežuku mīļotājs, esmu nekam nederīgs atpakaļrāpulis?
Zin kā, smuki, teiksim pie ANO mājas visu dalībvalstu karogi un viens varavīksnes karodziņš ar. Rezultātā viņiem, tā pat kā smirdošajiem žīdiem, vēl moš kaut kur savu valstiņu izdalīs. Saplēsto sfinkteru zeme. Piemēram uz polijas teritorijas rēķina. Forši būtu ne?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ib
2005-11-10 13:36 (saite)
man tev nekas nav jāpaskaidro, veselā galva. ja arī tev tāda ir, tad tikai starp kājām.
paņem savas smalkās dzēlības, kā piemēram šo "un kas tad notiks? ja atklaasies?...naaksies noshaut?" un iespraud sev pakaļā. jo tieši tā izskatās tava jūtīgākā ķermeņa daļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 15:14 (saite)
vareetu jau oponeet, ka man tur ir vismaz vesela galva ar ko domaat, tak tev tikai caurums...bet, lai nu paliek!
zinu, ka shajaa diskusijaa shaakaataa zaudeeshu, jo aciimredzams, ka veelies novilkt mani liidz savam liimenim, tb argumentaacijas vietaa izmantot lamuvaardus ij tad sakaut ar pieredzi!
padodos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2005-11-10 15:32 (saite)
redzi, bērniņ, argumentācija (cik garus un sarežģītus vārdus tu māki!!!) nepieciešama, kad kāds cenšas oponēt manam viedoklim. tu neoponēji. tu kaut ko iebezdēji pretim.
vari nepadoties, tu zaudēji jau ar tiem trīs sakarīgajiem teikumiem tur augstāk. neglaimo sev - man nav bijusi vēlme tevi sakaut. vien norādīt, cik tukša ir tāda rakstīšana rakstīšanas pēc. nu neraksti nākamreiz, ja tev nav sava viedokļa, tik gribas pasprēgāt citiem pretim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 15:43 (saite)
aaa! nu tagad man skaidrs!!! openeeshana viedoklim noziimee, teiksim, ja es neiebezdeetu(c), bet paustu viedokli, par piemeeru - ib ir dura! savukaart pretii sanjemtu ne mazaak argumenteetu viedokli- mdog ir iiblis un pedinsh! un taa vairs nebuutu nekaada bezdeeshana, bet gan konstruktiivs un izgliitojosh dialogs!
nu beerninjam viss atklaajaas kaa uz delnas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2005-11-10 15:49 (saite)
:)))))
ak atvaino...
tātad tas bija tavs viedoklis...

piedod par visu, ko esmu tev sarunājusi.
tevi tā jau mamma daba apdalījusi, un es vēl šitā.
jel piedod.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mdog
2005-11-10 15:52 (saite)
es, protams, vareetu apjautaaties, kas domaats ar "maate daba apdaliijusi", bet labaak pakluseeshu, jo taa nebuus viedoklja paushana, bet iebezdeeshana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?