Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-04-19 16:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lūk. es kaut kā saprotu, ka viss tas droši vien ir ļoti garšīgi
bet padalīšos ar savu recepti ar pārējiem
karoče
ņem karstu pannu
karstu, bļeatj
svied virsū olu
acī svied sarkanos piparus
cep drusku mazāk kā minūti
viss, paldies


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2011-04-19 16:19 (saite)
Padalīšos ar savējo:

ņem karstu pannu
karstu, bļeatj
svied virsū olu
acī svied melnos piparus un sāli
cep drusku mazāk kā minūti
viss, paldies

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2011-04-19 16:21 (saite)
aizmirsu par sāli, jā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vistu_zaglis
2011-04-19 16:25 (saite)
Kungi, nedzeniet mani izmisumā, es joprojām nesaprotu, jāēd silta, vai jādzesē!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2011-04-19 16:31 (saite)
Pag. Tā tomēr ir gatavošanas recepte, ne ēšanas. kad pagatavojis, dari ar šo, ko gribi. Gribi, ēd siltu, gribi - iezied slēpes. Vai iekārto uzvalka žaketes krūšu kabatiņā, lai smuki izskatās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]perkons
2011-04-19 16:32 (saite)
Nu pēc tā, ka acī sabērts sāls un pipari, ir pilnīgi pohuj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaso
2011-04-19 16:35 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2011-04-19 16:42 (saite)
daudz ko varu saprast, šitādu ēdiena kultūru tomēr nevaru.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2011-04-19 16:47 (saite)
faking dzīvnieki, ko nu tur daudz!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-04-19 17:03 (saite)
iemērc cīsiņu sinepju burkā, aprij un skrien tālāk!
njēh, slow foodā tomēr ir baigais spēks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2011-04-19 17:07 (saite)
slovfūds ir buržuju izprieca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-04-19 17:20 (saite)
oho, es un mans divciparu ikmnēneša budžets, mēs tikko sajutāmies lieli un vareni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2011-04-19 17:49 (saite)
Buržujs ir pasaules uztvere, nevis budžeta izmērs ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-04-19 19:59 (saite)
ā nē, pēc pasaules uztveres es esmu aristokrāte, thh :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2011-04-19 17:15 (saite)
man nav nekas pret slowfoodu (tas ir garšīgs), bet gan pret cilvēkiem, kas par to fano (nekomentēšu).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-04-19 17:20 (saite)
nav grūti sadzīvot ar šādu duālismu sevī?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2011-04-19 18:38 (saite)
nē. atliek vien klusītēm ēst slowfoodu un, kā teiktu mani vecvecāki, neplātīties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-04-19 20:00 (saite)
:)
es arī parasti tā cenšos, bet pie šādiem ierakstiem man tomēr aptekas dūša un nevaru klusēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]starro
2011-04-19 16:44 (saite)
padalīšos ar savējo:
ņem olu
netīšām nomet uz grīdas
bļeatj, skaļi
ņem gludekli, ieslēdz uz kokvilna, lins
atgaiņā suni ar gludekli
, tad liek uz olas
nokasa no gludekļa virsmas šķīvī
piesarga knaģus, bļeatj, aplaiza pēc vajadzības
ēd ar dakšiņu, piekož rupmaizi
uzdzer


(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chaika
2011-04-19 16:51 (saite)
vajadzēja: ēd ar dakšiņu un nazīti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2011-04-19 16:53 (saite)
pagaidi, tas ir student storijs, nevis no dzīves
es arī daudz tā varu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]yulungu
2011-04-19 17:11 (saite)
bļeatj- atrodi leduskapi.
atrodi olas.
uzmet uz karstas pannas.
uzber sāli.
samačkā.
un rij vesels, ibio! naf ko tur čakarēties.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2011-04-19 18:04 (saite)
padalīšos arī ar vienu olu ēdiena recepti.

nepieciešams: 1 ola; 125 ml salda krējuma; 2 tk cukura; 1 tk šķīstošās kafijas; 125 ml verdoša ūdens

pagatavošana: krūzē ieber kafiju un cukuru. olas dzeltenumu atdala no olas baltuma. baltumu izlej nafig ārā, bet dzeltenumu pievieno kafijai un cukuram. šīs sastāvdaļas kārtīgi kuļ līdz izveidojusies viendabīga gaisīga gandrīz balta masa, tad ļoti mazā tērcītē lej klāt verdošu ūdeni visu nepārtraukti maisot. pēc tam pielej saldo krējumu, apmaisa un ķeras pie krūzes tukšošanas.

viena šāda krūze un pusi dienas nav ne mazākās vēlēšanās ēst.

/rāvējslēdzējs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]torch
2011-04-19 20:42 (saite)
1. Ja mērķis ir 'pusi dienas nav ne mazākās vēlēšanās ēst', tad, imho, pietiek ar divām ēdamkarotēm zivju eļļas
2. Kuram ellē ratā vēl mājās ir šķīstošā 'kafija'?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alefs
2011-04-19 21:57 (saite)
Rokas nost no šķīstošās kafijas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]torch
2011-04-19 21:59 (saite)
tici man - neskaros tai klāt :)
thhh

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2011-04-20 10:00 (saite)
2. šī ēdiena dēļ kāda bundžiņa šķīstenes vienmēr ir mājās. un tā kā man kas tāds sakārojas tikai divas vai trīs reizes gadā, tad šķīstene ir ilgam laikam.

bet 1. - iedod recepti pagatavošanai. galvenais lai tā eļļa neož un negaršo pēc zivīm + lai nodrošina nepiecišamo kofeīna devu, no kura es esmu atkarīgs jau vairāk nekā pusi no sava nodzīvotā mūža.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ruukjelis
2011-04-20 10:52 (saite)
no šķīstenes karstās vasaras dienās labs Frappe sanāk
pagājušājā varsarā palīdzēja izdzīvot :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2011-04-19 18:44 (saite)
karoče
ņem karstu pannu
karstu, bļeatj
izliec karsto pannu uz balkona lai atdziest
jo ir jāsautē vista cepeškrāsnī
ar sieru, sieru bļeatj
sautē drusku vairkāk kā 40 minūtes
viss, paldies

(Atbildēt uz šo)


[info]dominika
2011-04-19 21:20 (saite)
kungi, jums ir jāizdod recepšu grāmata!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]alefs
2011-04-19 21:58 (saite)
Nē, mums vajadzīgs kāds, kurš ar recepšu grāmatu praktiski darbojas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2011-04-19 23:12 (saite)
taču pilna ciba pavāru!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?