Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dārgā Ciba, ko jūs domājat par CAT telefoniem?

Jautā cilvēks, kura prioritāšu topā kvalitātes "izturīgs pret kritieniem uz betona plāksnēm, mērcēšanu vīnā, mazgāšanu veļasmašīnā utml." atrodas daudz augstāk par "ļauj uzņemt brīnišķīgus selfijus sliktā apgaismojumā un uzinstalēt visjaunākās aplikācijas īsi pirms to oficiālās iznākšanas".
  • Cik atceros, šādam nolūkam bija labi.
  • Nokia XR20
  • tātad CAT

    negatīvais:
    - nav ērta lietotne, tāda sajūta, ka ergonomika sūkā ļoti - intuitīvi jūtams, ka neērts
    - pret mitrumu tikai nosaukums - glāzē ieliekot uz īsu laiku var gadīties būs ok, bet man kreklā vasarā svīstot mitrums iekļuva arī korpusā - kondensāts ekrāna iekšpusē
    - par neplīst - ar viņu tika galā mana 8 gadus vecā meita ... atkārtoti ;)
  • es esmu jau gandrīz 10 gadus lietojusi tikai cat, ir ok. mazgāt veļasmašīnā vrb neieteiktu, bet daļēji tāpēc, ka veļasmašīnu salauzīs
  • Visu to labāko domāju. Man ir CAT S31, kalpo jau 2,5 gadus, izturējis daudzus kritienus un laivu braucienus.
  • Uzstādītajām prasībām atbilst godam, to pašu varu teikt par BlackView.
  • tikko, kad saplīsa aparats, kolietoju, ļoti apdomāju CAT, bet tas bija tomēr pietiekami dārgs.
  • es esmu dzirdējusi, ka cilvēki, tiklīdz dabūjuši šos telefonus, sāk viņus baigi dauzīt un pārbaudīt, cik tad izturīgi viņi ir, un tad sadauza arī (ērmanītis reiz sūdzējās, ka kreklā iesvīdis un pagalam)
    • Mhm, piemēram, manam CAT bija rakstīts, ka triecienizturība ir brīvā kritienā no 1.80m augstuma uz betona virsmas. Bet, ja cilvēki speciāli izmanto āmura vietā, tad trieciens ir krieti lielāks nekā brīvs kritiens, tad arī nav brīnums, ka sadauza.
  • mans XCover4s samsungs izkrita kajakojot nelielā seklā krācē, taču brīnums notika - atradu pustundu vēlāk zemāk pa straumi ūdenszālēs iepinušos un uzreiz pa to zvanīju draugiem, lai neuztraucas kur esmu aizkavējies. Vienīgi uzreiz likt pie lādēšanās vada nevar - jāpažāvē kādas pāris stundas. Bet tā - nekādas vainas jau 3 gadus, neviena funkcija nav bojājusies. Laba pārgājienu ierīce. Vienmēr ņemu līdzi upes un bieži peldos ar to kabatā. Ir arī kritis uz betoniem - viss labi. Bet nu speciāli triecientestus neveicu.
    Un nav ķieģelis kā cat
  • Nē, tev to nevajag! Neesmu lietojis, bet viens pazīstams motociklists nopirka Land Rover phone, kas patiesībā ir CAT, sākumā dikti slavēja, pēc tam dikti lādēja.
    Labāk ņem kaut kādu lēto samsungu.
  • Man šķiet, ka tev nevajag CAT telefonu. Ja vajag izturību, tad nopērc normālu telefonu + izturīgu vāciņu. Ir tādi, kas aizsargās telefonu ne sliktāk par CAT. Tas būs lētāk + tu tiksi pie labākas ierīces.
    • ++++ savai sievietei nopirku telefona vāciņus-maku
      pret triecieniem pasargā ļoti labi - un tas pusķieģelis, ko sievietes sauc par maciņu (prikiņ, deminutīvā, vesels centners deminutīviņā) var lepni palikt arī mājās - ietaupījums .... un arī trieciena absorbcijas elements
  • Man bija, diez ko nepatika. Neērts interfeiss, un tas ķieģelis baigi liels; var gan ņemt kādu mazāku modeli, kas ērtāk ieguļ plaukstā. Un viņam visādas detaļas sāka birt nost, kam nevajadzētu notikt ar it kā izturīgu telefonu.
    Tagad ir ūdensizturīgs Samsung aizsargapvalkā.
  • Man mammai bīja, un viņa bija nelaimīga, jo interfeiss ir ļoti neintuitīvs un lēns. daudz kļūdījās, viņu lietojot, nesaprata, kur kas atrodas.

    Lētāk sanāca pirkt Samsungu kopā ar labu vāciņu un ekrāna apdrošināšanu.
  • Man bija. Sliktākais telefons ever. Aizkavējies 10 gadus vecā pagātnē. Stikliņu sasitu otrajā lietošanas nedēļā. Nekad vairs.
  • man bija savulaik cat s40 laikam.

    stiklu saplēsu 2ajā nedēļā, kad izslīdēja no rokas uz saplīsuša asfalta.

    tiesa gan, to nomainīja bez maksas.

    pēc kādiem 2 mēnešiem atteica lādēšanas ligzda. esot ticis ūdens iekšā un korozija. es viņu speciāli uz ūdensizturību nemaz nemēģināju, lietoju kā parasti.

    pēc tam vairāk sekoju idejai: jebkurš telefons + izturīgs apvalks.

    ja ir vēlme pēc izturīga, vari paskatīties arī t.s. "milspec" telefonus. tas ir -- tādus, kas pretendē uz lietošanu armijas vajadzībām. savā ziņā arī haips, jo reti kad šis "milspec" ir oficiālis. bet teorētiski ir drusku labāki gan baterijas ietilpības, gan izturības ziņā.

    jārēķinās tikai, ka, ja tie nav populārāko brendu telefoni (Samsung, u.tml.), tad var būt arī ar salīdzinoši vecu Androīdu, kas ierobežo izmantojamību.

    Pagājušā gada milspec modeļi https://hiconsumption.com/best-rugged-mil-spec-smartphones/

    Uz ko ir tipiski vērts skatīties, ir Gorilla Glass versija un IP reitings, kas nosaka attiecīgi stikla izturību un putekļu/ūdens izturību.
Powered by Sviesta Ciba