es visu laiku domāju - garšot negaršot - kaut kā viss tas pasākums uz etiķetes aizdomīgs likās. paldies par atsauksmēm.
neēd, par kazlēnu pārvērtīsies. neēd pati un droši neiesaki citiem, goda vārds ;)
Pesto vajag tikai Mārtiņa Rītiņa - 2,5 bundulis diezgan pieklājīgs un ēst da pirkstiņus klāt piekost.
runājot par Spilvu - viņi ir launčojuši jaunu produktu Latvijas kkādus tur marinētos gurķus apaļā burkā - lieliski, kā mājās taisīti, kraukšķīgi un vēl nākamajā rītā pārpalikušo šķidrumiņu uz izkaltušajām trubām uzliet var :D jamī
From: | fedrs |
Date: | 27. Decembris 2009 - 20:12 |
---|
| | | (Link) |
|
Tu esi drošs, ka to ražo Latvijā? Kopš uz marinēto gurķu burkas izlasīju "Ražots Turcijā", esmu diskvalificējis Spilvu no "izvēlies Latvijas preci".
nē, te rakstīts, ka ražotājas spilva, babītē - indekss, pasta kastīte.
| From: | tvarj |
Date: | 27. Decembris 2009 - 20:49 |
---|
| | | (Link) |
|
nee, Spilva ir izsleegta no mana raciona jau kopsh sen seniem laikiem. taapeec par taadu tavu atsauksmi nemaz nebriinos :)
gribeeju ieteikt tev sho visu pashu copy/paste uz spilvas maajas lapu, bet vinjiem taada suudziibu sadalja nemaz nepastaav... sisiishi!
jā. man viņi sagrāva ticību, gluži kā ar ziemassvētku vecīti. tagad būšu ļoti aizdomīgs.
| From: | f |
Date: | 27. Decembris 2009 - 21:05 |
---|
| | | (Link) |
|
vek! uzrakstīji visnotaļ sulīgi. man nav ne jausmas, kas tas pesto ir, bet manā groziņā tas neielaidīsies.
uzraksti šo Danai Erciņai. Viņai būtu jāzina klientu balss. :)
es viņu diemžēl nepazīstu. un viņu lapā nav vietas atsauksmēm. sūtīt šito kā ēpastu uz info@? :D un nav jau arī nekāds pesto (tā viņi noteikti atbildēs), bet gan pesto mērce, kas sanākusi drīzāk kā ņirgas par kaut kādu čatniju (zaļu - ak, mans dievs - zaļu kā sienāži). http://www.spilva.lv/?lang=lv&cat=362&tabid=256&rowid=235&act=viewtabentry&offset=&udefs=# te arī aprakstiņš. gribētu redzēt to itāliešu ēdienu, kuru viņi iesaka ar šito pazemot. "Ja Jūs gribat [ne]patīkami pārsteigt savu ģimeni un draugus ar jaunām un neatkārtojamām garšas kombinācijām, Jums noteikti palīdzēs Pesto mērce." Tas tiesa.
Špāsīgā vistiņa Strēmelītēs sagrieztu vistas fileju (100 g) pēc pāris minūšu noturēšanas mērcītē, kas pagatavota no eļļas, sojas un šķipsniņas sāls un piparu, apcep Wok pannā uz straujas uguns. Kad vista nedaudz jau apcepusies, pievieno sasmalcinātu sīpolu (1/3), cukini (1/3), sarkano papriku (1/3), puravu, šampinjonus (20 g) un mazas kukurūzas vālītes (3 gab). Kad visas sastāvdaļas jau ieguvušas zeltaini brūnu nokrāsu, pievieno Spilvas Karri mērci , ko var izmantot vēlāk arī dekorēšanai. Pasniedz kopā ar rīsiem.
| From: | barbala |
Date: | 27. Decembris 2009 - 21:45 |
---|
| | šis ir hits! | (Link) |
|
Smalkā gardēža salāti Uz rūpīgi sagriezta Ķīnas kāposta liek dekoratīvos gabalos sagrieztu bumbieri, sieru Dor Blue (100 g), vidēji lielu tomātu un vīnogas (100 g). Pirms pasniegšanas visu pārlej ar Spilvas Jogurta mērci.
From: | kinskis |
Date: | 27. Decembris 2009 - 21:48 |
---|
| | Re: šis ir hits! | (Link) |
|
Pavasara salāti 2 olas 150 g Spilvas zaļo zirnīšu 50 g puravu 50 g vārītu burkānu 100g Spilvas Provansas majonēze Olas sasmalcina. Puravus un burkānus sagriež. Visu sajauc ar Provanas majonēzi un dekorē ar zaļumiem.
From: | kinskis |
Date: | 27. Decembris 2009 - 21:49 |
---|
| | Re: šis ir hits! | (Link) |
|
s.c., pričom tur pavasaris?
| From: | tvarj |
Date: | 27. Decembris 2009 - 22:03 |
---|
| | Re: šis ir hits! | (Link) |
|
deelj zirniishiem, noteikti!
| From: | kinskis |
Date: | 27. Decembris 2009 - 22:05 |
---|
| | Re: šis ir hits! | (Link) |
|
nepareizi :D tādēļ, ka 2 olas, nevis viena vai trīs.
| From: | tvarj |
Date: | 27. Decembris 2009 - 22:25 |
---|
| | Re: šis ir hits! | (Link) |
|
aa, nuja, pavasaris, olas, augljojieties un vairojieties un taa taalaak... it makes sense...
| From: | brr |
Date: | 27. Decembris 2009 - 22:00 |
---|
| | | (Link) |
|
Ko nu var gaidīt no spilvas... šķiet, ka no visiem produktiem būtu vēlams izvairīties
| From: | brr |
Date: | 27. Decembris 2009 - 23:08 |
---|
| | | (Link) |
|
Kas no LV nopērkamajiem nedārgiem pesto ir + - ok? Pirms laika iegrābos baigā draņķī, kuru tagad izmantoju zupās sāls vietā.
| From: | tvarj |
Date: | 27. Decembris 2009 - 23:11 |
---|
| | | (Link) |
|
es peerku Stokmanii. to leetaako. man garsho :)
| From: | brr |
Date: | 27. Decembris 2009 - 23:13 |
---|
| | | (Link) |
|
Es kā reiz tur arī nopirku to lēto - biki virs rubļa . Baigā sāls zapte. Izgājušajā vasarā noslinkoju un pagatavavoju tikai vienu paštaisītā burciņu. Tagad nezinu, kā būt
| From: | tvarj |
Date: | 27. Decembris 2009 - 23:16 |
---|
| | | (Link) |
|
vinjsh ir pasaaljsh, piekriitu. jaapeerk daargaaks. tie kas ap 2-3 ls ir ok.
From: | sita |
Date: | 27. Decembris 2009 - 22:44 |
---|
| | | (Link) |
|
Kaut ko taadu nebriiniitos ieraudziit LV, paldies par info, njemshu kaadu burcinju pesto liidzi taatad. Vispaar ir doma visu paiku maksimaali njemt liidzi.
| From: | wowow |
Date: | 27. Decembris 2009 - 23:21 |
---|
| | | (Link) |
|
Man šitās pudeles likās pārāk aizdomīgas, lai iepazītos tuvāk. Arī vīnu špāsīgās pudelēs nespēju nopietni uzlūkot.
pirms daudziem gadiem viņi taisīja divas tādas mērces, kas man garšoja. bet pēdējā laikā viņi taisa tikai kaut kādu eirosū..., un mūsu ģimene ir ir vienoti nolēmusi šo ražotāju ignorēt.
| From: | mamuts |
Date: | 28. Decembris 2009 - 14:10 |
---|
| | | (Link) |
|
Es ar' to brīnumu pagaršoju un sapratu, ka itāļu virtuvi es lāgā nesaprotu... :DDDDD izmetu laukā, nah.
Ha! Tu vēl viņu Balzamiko Premium neesi pagaršojis! Uz ta fona pat šitas šķita tā neko... |