обои - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

made in latvia 27. Dec 2009|19:20

kinskis
ipolita vārdiem runājot, mīļā "Spilva", kas par draņķi, kas par ārprātīgu un pieklājīgos vārdos neparakstāmu draņķi ir tā jūsu "Pesto mērce Premium"! Es nudien nebiju gaidījis šādu vilšanos. Es nebiju gaidījis šādi vilties vispār nevienā, jebkur, pat mongolijā ražotā pārtikas produktā, kas būtu spējis izlauzties līdz veikalu plauktiem - caur dažādām kvalitātes kontrolēm, speciālistu degustācijām un visbeidzot - elementārai ražotāja paškritikai, kurš, pirms uzdrīkstēties ņemt mutē kāda slavena un tradīcijām bagāta produkta apzīmējumu, lai to dotu savam necilajam darinājumam, vispirms nomēģina pēc kā tāds īsti izskatās un garšo.

ja man būtu kaut mazākā iespēja tikt pie tā rubiļņika, kas aptur, vai vēl labāk, nodedzina violetās liesmās to noziedzīgo konveijeru, pa kura blēdīgajiem agregātiem garenās pudelēs (pesto - pudelēs!) iepļurkšķ šāda ģifte, es turp dotos kaut kailām rokām un kājām, ar jaunās akadēmijas absolventa dzirkstelīti acīs un labi daudz degmaisījuma kannā.

nē... nu, mierīgi visu apsverot, vaine, citreiz patiešām vajag ticēt, kas ir rakstīts uz etiķetes, un ticēt vajag arī paša acīm, kas brīnišķīgi saskata burciņā ielietā materiāla krāsā un konsistencē - tas nepavisam nav tas, ko tu meklē - NĒ, TAS NEAIZSTĀS TO PRODUKTU, KAS TEV IR NEPIECIEŠAMS, liec nost un mūc, maini ieceres savām muļķa vakariņām, vai ja nekas cits nenāk prātā - labāk neēd vispār! un tomēr, citkārt tik ļoti gribas būt tādam labticīgam, vietējos ražotājus atbalstošam utt. tad lūk, vēlreiz pārliecinājos, mezamizjē - ar šādām vēlmēm havajas podiem malas izrakstītas.

uz etiķetes skaidrā latviešu valodā bija rakstīts - sastāvā, bez visādiem tur mīkstinātājiem, šķidrinātājiem un saldinātājiem kā atsevišķa sastāvdaļa bija arī (ta-dā!) pesto. veseli 4,5%.

ko te vēl piebilst? viņiem bija taisnība. spilva savu etiķešu dizainam un informācijas atbilstībai īstenībai acīmredzot seko rūpīgi. pārējās sastāvdaļas gan var nemaz nelasīt, recepti bez kļūdām var izsecināt, paņemot to ķēķa brīnumu uz zoba. tā varētu būt šāda - ņemam veikalā nopērkamu pesto ar tādu aprēķinu, ka tas veido kādus 4,5% no iecerētā apjoma. tad krietni saldinām ar dajebko, kas pa rokai (jo cukurs ir dominējošā garšas nots) un visu atšķaidām ar skābenes un nātres mīloša liellopa spermu (jo aptuveni tā galaproduktam finālā jāizskatās) līdz visiem 100%. vuaļa - tagad tik pielietojam to atbilstoši saviem pesto lietošanas ieradumiem un turam izeju uz mazmājiņu labi izšiltētu, lai viesi, steigā to meklēdami, neapvemj stenderes un kaktus.

Finger weg!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.