gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-05-07 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2017-05-07 23:32 (saite)
estētiski.

(Atbildēt uz šo)


[info]ulvs
2017-05-07 23:45 (saite)
klau, ko tu vispār geimo, faggot? man ir aptrūkušās kvalitatīvas videospēles. un idejas. stīmā novilku fallout: nw, jo biju nopircis kkad atlaidēs. novilku ar ideju sainstalēt modus un paskraidīt pa weistlandu. bet kaut kā neceļas roka instalēt kaut ko tagad. eh. faggotry.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]batou
2017-05-08 00:03 (saite)
sniper ghost warrior 3, sniper elite farcry un nedaudz stalkera apvienojums.

tie kas nespēlē fpsus lai tad iečeko arī hitmanu (jauno, epizodisko). also good

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-05-08 02:09 (saite)
Jāatzīst, man kaut kā pēdējos gados vairs nestāv uz snaiperu lonewolf 1 versus 1000 tipa spēlēm, taču stalker un farcry elementi izklausās intriģējoši. Izskatās, ka būs jāpalas atsauksmes (rock paper shotgun). Vai ir kāds cits kvalitatīvs, unbiased portāls, kur var iegūt citu impresijas un verdiktus par gay'miem? Es katrā ziņā esmu kaut kur tālu, tālu prom, ārpus aprites.

Es kaut kad sen izspēlēju pāris levelus Sniper Elite V2, bet man pārstāja stāvēt diezgan ātri, šķiet, tāpēc, ka ienaidniekiem bija iebūvēts wallhack (varbūt kļūdos, taču kaut kas diezgan ātri nokaitināja). Spēle šķita tik sekla, kā tā meitene no bāra Vecrīgā. Laikam tolaik biju izteikti sevi izlutinājis ar kvalitī gayming.

"tie kas nespēlē fpsus lai tad iečeko arī hitmanu (jauno, epizodisko)." - Nesapratu īsti to "tie, kas nespēlē fps'us" - tāpēc, ka Sit-vīrs ir 3rd person vai tāpēc, ka netipisks šūteris?

Jāatzīst, Iesit-vīrs jeb Hitman ir viena no tām spēlēm (1. daļa), kas man totāli lika nozvērēties Lucifera priekšā ar vārdiem: "Quality geiming pasaule, ņem mani, esmu tavs, tikai dod pretī šādas kvalitatēs spēles!" That said, Hitman 1 nebija perfekta vai izcila spēle. Tā vienkārši priekš tā laika un tā tirgus bija izcila spēle ar tikpat izcilu saundtreku (kā jau viss, kam Jesper Kyd piedur savu dievišķo mūziķa pirkstu). Pēdējais līmenis, lai arī cik mazliet pastulbs tas nebija, joprojām man atgādina par, nezinu, padsmit, divdesmit reizēm, ko man nācās skriet cauri mazajai kartei, lai visu izdarītu PERFEKTI (uz grūtākā līmeņa, protams). Taču Hitman: Blood Money mani TIK ĻOTI pievīla, ka es no dusmām apslapināju sevi un nolēmu, ka, ja to NEVAR spēlēt, kā vecos Hitmanus, tad screw you DEV's, I'm going elsewhere (because perfect society is always somewhere... elsweyr; vai kā tur bija). Ar to es gribēju teikt, ka to spēli reāli, ja vien nevēlies tās laikā izdarīt pašnāvību sadedzinoties līdzās ar savu PC, nevar baudāmi paspēlēt bez visiem faking popapiem, dumbed-down'ness HUD elementiem, kas pasaka, kas jādara, parāda, kas jādara, kamēr tu vari zīst Sātana īkšķi.

Vai DEVi ieklausījās oldschool Hitman fanos un jaunāko Hitmanu varbūt neuzdizainēja based around those FUCKING HUD ELEMENTS, bez kuriem spēle ir torture (tik grūta, ka nav iespējams baudīt, ja vien nespēlē uz vieglākā levela, kas, šķiet, parasti ir paredzēts vai nu cilvēkiem ar kustības/mentāliem traucējumiem, maziem bērniem un videospēļu apskatniekiem (reviewers), lai būtu iespējams vispār neiespringstot, neplānojot un neesot Hitman'īgam, iziet visus līmeņus īzīmode'ā). Tātad, vai jaunais Hitman arī slimo ar veco, khm, "labo" slimību, ko sauc par "badly designed game/concepts of the game", kas cilvēkam liedz to spēlēt, kā to Hitmanu, kas bija/ir līdz Blood Money un ieskaitot (Blood Money bija izcils - no visiem Hitmaniem to esmu izspēlējis cauri vismaz 3 reizes throughout the years).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 02:59 (saite)
No hitmeniem truly sūds, cik saprotu ir tikai Absolution. Pēdējā epizodiskā figņa (ko jausen var visu pilnībā nozagt), cik saprotu ir ieturēta labākajās Blood Money tradīcijās. Nevaru teikt no sevis, jo man rigs nepavelk.

attiecībā uz šo:

''Izskatās, ka būs jāpalas atsauksmes (rock paper shotgun). Vai ir kāds cits kvalitatīvs, unbiased portāls, kur var iegūt citu impresijas un verdiktus par gay'miem? Es katrā ziņā esmu kaut kur tālu, tālu prom, ārpus aprites.''

Iesaku divus pašus inteliģentākos jūtūberus, kas ietver tevis interesējošās spēles:
https://www.youtube.com/channel/UCKlUrYO3i9MDlL45Ia6j5EA
https://www.youtube.com/channel/UCywBfpGBYhsczNuyyh6Cf6w
samērā unbiased un galvenais cilvēki, kas spēlējuši praktiski visu žanrā (šūteros pamatā)
Neslurpo dicku un paslavē, kad ir par ko paslavēt informatīvā veidā.

Attiecībā uz erpēgaškām vienīgais sakarīgais avots ir RPGCodex.net, bet tur nebūs tik viegli uzreiz atrast koncentrētu infu. Ir spēļu revjū, bet faktiski labākā un informatīvākā daļa ir forumos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-05-08 03:11 (saite)
O, burvīgi! Pačekošu vēl pāris review's un tad jau laikam pirdatizēšu jaunāko Sitvīru.

Paldies par youtūbes ieteikumiem, vienmēr esmu atvērts jauniem kontenta radītājiem. Pie tam no tevis dotajiem tikai 1 esmu manījis ar acs kaktiņu ("vērts pirkt"). Ievilkšu aktuālajos feivoritos.

Jā, savulaik pats tur, kodeksā, lurk'oju. Kas zina, varbūt atkārtota lurkošana mani motivēs patiesi iegrimt kādā ār pī džī. Be it already played New Vegas. Pofig, galvenais, ka es kaut ko spēlēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2017-05-08 03:15 (saite)
Runājot par inteliģentiem youtūberiem, mans pēdējais atklājums ir šis - https://www.youtube.com/channel/UC5n2P_1F8nQhOo0fLGdh-iw
Ļoti savdabīgs, bet patīkams nērds, kurš ir well versed in Elder Scrolls lore un ne tikai. Kārtīgs otaku džeks ar savu humora izjūtu un no bullshit attieksmi. Ja vēlies sahaipoties kādam Elder Scrolls ploughthrough'am, tad iesaku vispirms paskatīties, kā to dara viņš (komentāri; jo spēlē viņš kā nūbs pārsvarā, hehe, bet tas ir izklaidējoši/smieklīgi pat). Tu jau noteikti arī neesi spēlējis Daggerfall, ne? Es noteikti tā arī nepamēģināšu, jo atbaida vecais 3d un pseido 3d. Kā arī šaubos, ka kāds entuziasts(-ti) to spēli uztaisīs uz cita dziņa, jo tā šķiet tik faking komplicēta (savu milzīgo, lai gan randomizēto, taču jebkurā gadījumā - FAKING MILZĪGO - ingame telpas izmēru dēļ).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 13:09 (saite)
Elderscrolls sērija ir deizgan pamatīga kaka, nemaz nerunājot par Bezdas izvaroto fallout, tā kā tas mani nevilina, sry. Var šad tad paspēlēt smilškastes režīmā un paņirgāties par idiotisko AI, bet kopumā šīm spēlēm ļoti maz kvalitatīvu momentu, kas neļautu ātri nogarlaikoties līdz nāvei.
Un RPS? Kotaku? Neger, bitte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2017-05-08 05:35 (saite)
nu značit

jaunais hitmans ir ar hud elementiem. bet tos var atslēgt. pie tam challengos iekšā ir lietas kuras geims absolūti tev nepateiks priekšā. leveli ir lieli. īpaši sapienza (2 levels, es vēl neesmu izspēlējis līdz pēdējam) man likās riktīgi liela.

lielākā atšķirība jaunajā hitmanā no absolution ir tas, ka vairāk neizdosies palēnām visu levelu apvākt no bad guys (vienalga vai ar šņorīti vai ar pistolīti), ir atsevišķas platības kuras var apvākt lai uzdevumu padarītu vieglāku, bet challenge izpildei tas parasti īpaši nepalīdz. šajā hitmanā galvenais nav ātri novākt mērķus un pazust - to var vispār pavisam mierīgi izdarīt ar vairākiem opportunities kas katrā levelā ir. bet challenges - vot tur tā sāls ir. it īpaši tās, kurās pat nav apraksta kas tieši ir jāizpilda.

un vēl pašlaik kapāju DoW3, bet tas tikai tiem kuriem patīk RTS bez basebuildinga un ar masīvu mikro.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2017-05-08 00:47 (saite)
Man grūti ieteikt, jo nezinu tavu gaumi, bet New Vegas pat bez modiem un DLC ir ahūna spēle, tā kā iesaku spēlēt. Tas ir tuvākais sīkvels vecajiem fōlautiem kāds varēja būt iespējams un citu vairs diemžēl nebūs.

No erpēgaškām man pamatā patīk turn based varianti tāpēc no pēdējiem obligāti jāspēlē visa jaunā Shadowrun sērija, Divinity: Original Sin un Underrail. Drtoši vien arī Age of Decadence, bet to neesmu degustējis.

Neesmu nekad bijis liels šūteru fans tā kā šeit nebūšu savetņiks. Ubisoftiskie sūdiņi aļa pēdējie farcry un tā kloni ir tīri neslkti no šaudīšanās viedokļa, bet garlaicīgi un pārbāzti ar ''randomly generated content''. Par pēdējo DOOMu ir pretrunīgi viedokļi, tāpēc nezinu teikt. Varu derēt, ka pārāk daudz automātisku katscēnisku momentu un hit-scan šūting sistēma.
Ja nekad neesi spēlējis Stalkeri, tad to gan silti iesaku. Ģeniāls šūter-rpg hibrīds ar unikālu atmosfēru, eksplorāciju un foršu šaudīšanos. Lai gan spēlei jau 10 gadi, tā pat bez modiem ir grafiski kruta pat tagad. Modu commutinity jamai ir afigennā, tāpēc, ja gribās iet to ceļu, var uzlabot gan izskatu gan geimpleju ar modiem, kas tiek izstrādāti un apdeitoti as we speak.

Un jā, vēlreiz atgādinu, ka New Vegas var spēlēt tā pat, bez modiem. Izcila spēle. Vienīgais sūdīgums ir Bethesdas leimais geibryo endžīns, bet to nav iespējams uzlabot ar fan-made modifikācijām, takšo vot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 00:49 (saite)
Pieļauju, ka Deus Ex jaunākos šikvelus un abus Dishonored zini jau tā pat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-05-08 01:32 (saite)
Visas tevis minētās esmu spēlējis. Pat kkad novilku shadowrun 2 daļas, arī stīma atlaidēs,bet kaut kā neiebraucu vai kkādu muļķgu iemeslu dēļ neizspēlēju tālāk par 1.leveli. Piekrītu par Fallout NW, vienreiz esmuv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2017-05-08 01:39 (saite)
Sūda telefons postē pats. Līdzīgi bija ar divine divinity, pirmajā levelī nespēju pierast pie kkā un tāpēc jāsaņemās un jāpārstāj būt par wuss, un vnk atkal jāpamēģina. Deus ex jaunais šķita tik šaurs koridoris, ka weh, bet tas gan jau tāpēc,ka iepriekš spēlēju nevis mankind divided,bet klasiku (dievīga mmanta))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2017-05-08 01:04 (saite)
age of decadence ir priekš džekiem kuriem pietrūkst ancient rome settinga + viņiem jābūt arī hardcore minmaxeriem. vispār neiesaku. es izpļāvu kaut kur līdz vidum un enjoyments ar katru stundu tikai samazinājās. es nevarētu teikt, ka man būtu par grūtu bijis, tur sākums ir daudz grūtāks nekā vidus, bet kaut kā garlaicīgi vēlāk paliek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 01:17 (saite)
Tad varētu būt kaut kas līdzīgs Underrail. Jams ir oldskūlīgs variants, kur minmaksojot unb zinot visus knifus var iegūt baigo pārsvaru, taču var iziet arī ar neoptimizētu čaru, tikai ne tik gludi. Nedomāju, ka Romas settingam tur vispār ir kāda nozīme. Ņem vērā, ka AoE autors ir ilggadējs (nu jau gan ex) RPGCodex dalībnieks un admins, kas galveno inspirāciju ņēma no Black Isle spēlēm, īpaši Fallout. Cik saprotu, tur ir daudz C&C iekš kvestiem. Lēmumi dialogos ietekmē sižetu, daudz skillčeki etc.

Ja gribi nopietni min-maksīgu geimu, tad jau drīzāk Wizardry 6-8 (es gan tikai spēju 8toto nopietni spēlēt, jo viena lieta ir vecmodīga grafika, pavisam cita - tāda, kas saēd acis).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-05-08 01:41 (saite)
Sanaak neesi speeleejis AoD? Izskataas jau lj.intrigeejosi. Pag, tu tos shadowrunus pats esi speeleejis? Vnk es kkad lasiiju mixed reviews. Samiizos kaarteejo x.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 03:14 (saite)
Esmu. Vienīgi neesmu spēlējis ''apgreidotās'' versijas. Dragonfall un Honkongam. Pirmo noteikti taisos, jo papildus kontents un geim mehānikas tvīki esot labi. Mixed revjūs ir tāpēc, ka skillu un kombat sistēma ir mixed bag. Noteikti fun thing to play around un viena no interesantākajām pēdējās dekādes laikā tirgū, kur dominē primitīvi slašeri, kuri nedavelk pat līdz veco diablo līmenim, bet ir zināmi balance issues (kā gandrīz vienmēr) un endžīns ir obv. taisīts, lai varētu spēlēt uz planšetēm, tāpēc nav tāda kompleksitāte, kā piemēram tajā pašā Divinity.

Otrs mixed bēgs ir tas, ka pamatā tās ir izcili uzrakstītas spēles no naratīva un dialogu viedokļa, taču tā visa ir samērā daudz, tāpēc, ja negribās lasīt nemaz, tad var likties mazliet chore iet cauri sižetam. Man patika, jo šadovranisko kiberpanka mitosu un fīlingu kā atmosfēriski tā verbāli atspoguļo asbolūti mākslinieciski. Retā spēle, kur dialogu/tekstu gūzma ir tiešām baudāma līdzīgi kā Planescape: Torment.

Pilnīgs pretstats šajā ziņā half-assed Wasteland sīkvelam no Brajena Fargo (oriģinālā Wasteland devs) menedžētā Inexile, kur garlaicīgs teksts tiek uzbāzīgi gāzts virsū bez jebkādas ritma un gaumes izjūtas un pārsvarā ir vēlma prosta klikot cauri, kamēr nonāc līdz skillčekiem. Aizmirsu šito pieminēt, tā kā ja vispār patīk TB squad kombats, tad jebkurā gadījumā vērts pamēģināt.

Un nē, neesmu spēlējis AoD. Laikam tāpēc, ka kauns zagt no Vault Dvellera, kurš ir vecs sakārnis no rpgcodexa, ar kuru pavadīti labi laiki. Kaut kādā brīdi jau laikam nāksies, jo esmu nabags. No otras puses, man backlogs jau tā ir liels un pēdējos laikos maza iedvesma uz geimingu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2017-05-08 05:23 (saite)
es izkapāju underrail līdz galam (gan ar sakostiem zobiem, jo līdz ko nonāc endgame tā ļoti pietrūkst private stash) un underrail nepavisam nav līdzīgs age of decadence.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2017-05-08 00:04 (saite)
vot lasot visus tavus postus jā, tev vajadzētu rakstīt kaut ko priekš deux ex, ja kādreiz pēc viduvējības kas bija mankind divided kaut kas vispār iznāks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 00:52 (saite)
Hei, tikai nevajag.:) Pats zini, ka man taisnība. Nu ne gluži ilumināti un FEMA campi zem zemes, bet mūsu progresīvā valstība tomēr iet stipri deus-exiskā/shadowrunsikā virzienā. Ne tik skaisti gan. Daudz garlaicīgāk un bez supervaroņiem, kas pret to varētu cīnīties.:/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-05-08 01:41 (saite)
Tur jau tā lieta, ka sakarīgu iluminātu nav

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2017-05-08 02:32 (saite)
Pag, pag, nav supervaroņu?! Ā, nu, labi, jā. Supervaroņu varbūt nav, taču ir VAROŅI! Vīri, kuri kopš bērna kājas ir raduši sevī to nepieciešamo determināciju, lai, pateicotes savai bērnudārza grupiņai, kur var iepazīt citus varoņus, savu vecāku bagātību palielinātu 10, nē, 100kārt. Taču šie varoņi ir tik spēcīgi, ka pret viņiem īsti nevar cīnīties. Var cīnīties pret viņu izveidoto sistēmu, taču difikultī levels ir tik liels, ka, darot to solo, visticamāk ļoti ātri visi NPC pārvērtīsies par Oblivion pilsētu sargiem, vienbalsīgi gārdzot "Stop right there criminal scum, pay the court a fine or serve your sentence, Your stolen goods are now forfeit". Lai gan būtu kruta, ja dažos gadījumos varētu pay the court a fine to GTFO.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]axsys
2017-05-08 01:20 (saite)
Nice

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?