gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-05-07 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]batou
2017-05-08 00:04 (saite)
vot lasot visus tavus postus jā, tev vajadzētu rakstīt kaut ko priekš deux ex, ja kādreiz pēc viduvējības kas bija mankind divided kaut kas vispār iznāks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 00:52 (saite)
Hei, tikai nevajag.:) Pats zini, ka man taisnība. Nu ne gluži ilumināti un FEMA campi zem zemes, bet mūsu progresīvā valstība tomēr iet stipri deus-exiskā/shadowrunsikā virzienā. Ne tik skaisti gan. Daudz garlaicīgāk un bez supervaroņiem, kas pret to varētu cīnīties.:/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-05-08 01:41 (saite)
Tur jau tā lieta, ka sakarīgu iluminātu nav

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2017-05-08 02:32 (saite)
Pag, pag, nav supervaroņu?! Ā, nu, labi, jā. Supervaroņu varbūt nav, taču ir VAROŅI! Vīri, kuri kopš bērna kājas ir raduši sevī to nepieciešamo determināciju, lai, pateicotes savai bērnudārza grupiņai, kur var iepazīt citus varoņus, savu vecāku bagātību palielinātu 10, nē, 100kārt. Taču šie varoņi ir tik spēcīgi, ka pret viņiem īsti nevar cīnīties. Var cīnīties pret viņu izveidoto sistēmu, taču difikultī levels ir tik liels, ka, darot to solo, visticamāk ļoti ātri visi NPC pārvērtīsies par Oblivion pilsētu sargiem, vienbalsīgi gārdzot "Stop right there criminal scum, pay the court a fine or serve your sentence, Your stolen goods are now forfeit". Lai gan būtu kruta, ja dažos gadījumos varētu pay the court a fine to GTFO.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?