gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-05-07 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-05-08 02:59 (saite)
No hitmeniem truly sūds, cik saprotu ir tikai Absolution. Pēdējā epizodiskā figņa (ko jausen var visu pilnībā nozagt), cik saprotu ir ieturēta labākajās Blood Money tradīcijās. Nevaru teikt no sevis, jo man rigs nepavelk.

attiecībā uz šo:

''Izskatās, ka būs jāpalas atsauksmes (rock paper shotgun). Vai ir kāds cits kvalitatīvs, unbiased portāls, kur var iegūt citu impresijas un verdiktus par gay'miem? Es katrā ziņā esmu kaut kur tālu, tālu prom, ārpus aprites.''

Iesaku divus pašus inteliģentākos jūtūberus, kas ietver tevis interesējošās spēles:
https://www.youtube.com/channel/UCKlUrYO3i9MDlL45Ia6j5EA
https://www.youtube.com/channel/UCywBfpGBYhsczNuyyh6Cf6w
samērā unbiased un galvenais cilvēki, kas spēlējuši praktiski visu žanrā (šūteros pamatā)
Neslurpo dicku un paslavē, kad ir par ko paslavēt informatīvā veidā.

Attiecībā uz erpēgaškām vienīgais sakarīgais avots ir RPGCodex.net, bet tur nebūs tik viegli uzreiz atrast koncentrētu infu. Ir spēļu revjū, bet faktiski labākā un informatīvākā daļa ir forumos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-05-08 03:11 (saite)
O, burvīgi! Pačekošu vēl pāris review's un tad jau laikam pirdatizēšu jaunāko Sitvīru.

Paldies par youtūbes ieteikumiem, vienmēr esmu atvērts jauniem kontenta radītājiem. Pie tam no tevis dotajiem tikai 1 esmu manījis ar acs kaktiņu ("vērts pirkt"). Ievilkšu aktuālajos feivoritos.

Jā, savulaik pats tur, kodeksā, lurk'oju. Kas zina, varbūt atkārtota lurkošana mani motivēs patiesi iegrimt kādā ār pī džī. Be it already played New Vegas. Pofig, galvenais, ka es kaut ko spēlēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2017-05-08 03:15 (saite)
Runājot par inteliģentiem youtūberiem, mans pēdējais atklājums ir šis - https://www.youtube.com/channel/UC5n2P_1F8nQhOo0fLGdh-iw
Ļoti savdabīgs, bet patīkams nērds, kurš ir well versed in Elder Scrolls lore un ne tikai. Kārtīgs otaku džeks ar savu humora izjūtu un no bullshit attieksmi. Ja vēlies sahaipoties kādam Elder Scrolls ploughthrough'am, tad iesaku vispirms paskatīties, kā to dara viņš (komentāri; jo spēlē viņš kā nūbs pārsvarā, hehe, bet tas ir izklaidējoši/smieklīgi pat). Tu jau noteikti arī neesi spēlējis Daggerfall, ne? Es noteikti tā arī nepamēģināšu, jo atbaida vecais 3d un pseido 3d. Kā arī šaubos, ka kāds entuziasts(-ti) to spēli uztaisīs uz cita dziņa, jo tā šķiet tik faking komplicēta (savu milzīgo, lai gan randomizēto, taču jebkurā gadījumā - FAKING MILZĪGO - ingame telpas izmēru dēļ).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 13:09 (saite)
Elderscrolls sērija ir deizgan pamatīga kaka, nemaz nerunājot par Bezdas izvaroto fallout, tā kā tas mani nevilina, sry. Var šad tad paspēlēt smilškastes režīmā un paņirgāties par idiotisko AI, bet kopumā šīm spēlēm ļoti maz kvalitatīvu momentu, kas neļautu ātri nogarlaikoties līdz nāvei.
Un RPS? Kotaku? Neger, bitte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?