gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-05-07 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-05-08 00:47 (saite)
Man grūti ieteikt, jo nezinu tavu gaumi, bet New Vegas pat bez modiem un DLC ir ahūna spēle, tā kā iesaku spēlēt. Tas ir tuvākais sīkvels vecajiem fōlautiem kāds varēja būt iespējams un citu vairs diemžēl nebūs.

No erpēgaškām man pamatā patīk turn based varianti tāpēc no pēdējiem obligāti jāspēlē visa jaunā Shadowrun sērija, Divinity: Original Sin un Underrail. Drtoši vien arī Age of Decadence, bet to neesmu degustējis.

Neesmu nekad bijis liels šūteru fans tā kā šeit nebūšu savetņiks. Ubisoftiskie sūdiņi aļa pēdējie farcry un tā kloni ir tīri neslkti no šaudīšanās viedokļa, bet garlaicīgi un pārbāzti ar ''randomly generated content''. Par pēdējo DOOMu ir pretrunīgi viedokļi, tāpēc nezinu teikt. Varu derēt, ka pārāk daudz automātisku katscēnisku momentu un hit-scan šūting sistēma.
Ja nekad neesi spēlējis Stalkeri, tad to gan silti iesaku. Ģeniāls šūter-rpg hibrīds ar unikālu atmosfēru, eksplorāciju un foršu šaudīšanos. Lai gan spēlei jau 10 gadi, tā pat bez modiem ir grafiski kruta pat tagad. Modu commutinity jamai ir afigennā, tāpēc, ja gribās iet to ceļu, var uzlabot gan izskatu gan geimpleju ar modiem, kas tiek izstrādāti un apdeitoti as we speak.

Un jā, vēlreiz atgādinu, ka New Vegas var spēlēt tā pat, bez modiem. Izcila spēle. Vienīgais sūdīgums ir Bethesdas leimais geibryo endžīns, bet to nav iespējams uzlabot ar fan-made modifikācijām, takšo vot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 00:49 (saite)
Pieļauju, ka Deus Ex jaunākos šikvelus un abus Dishonored zini jau tā pat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-05-08 01:32 (saite)
Visas tevis minētās esmu spēlējis. Pat kkad novilku shadowrun 2 daļas, arī stīma atlaidēs,bet kaut kā neiebraucu vai kkādu muļķgu iemeslu dēļ neizspēlēju tālāk par 1.leveli. Piekrītu par Fallout NW, vienreiz esmuv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2017-05-08 01:39 (saite)
Sūda telefons postē pats. Līdzīgi bija ar divine divinity, pirmajā levelī nespēju pierast pie kkā un tāpēc jāsaņemās un jāpārstāj būt par wuss, un vnk atkal jāpamēģina. Deus ex jaunais šķita tik šaurs koridoris, ka weh, bet tas gan jau tāpēc,ka iepriekš spēlēju nevis mankind divided,bet klasiku (dievīga mmanta))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2017-05-08 01:04 (saite)
age of decadence ir priekš džekiem kuriem pietrūkst ancient rome settinga + viņiem jābūt arī hardcore minmaxeriem. vispār neiesaku. es izpļāvu kaut kur līdz vidum un enjoyments ar katru stundu tikai samazinājās. es nevarētu teikt, ka man būtu par grūtu bijis, tur sākums ir daudz grūtāks nekā vidus, bet kaut kā garlaicīgi vēlāk paliek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 01:17 (saite)
Tad varētu būt kaut kas līdzīgs Underrail. Jams ir oldskūlīgs variants, kur minmaksojot unb zinot visus knifus var iegūt baigo pārsvaru, taču var iziet arī ar neoptimizētu čaru, tikai ne tik gludi. Nedomāju, ka Romas settingam tur vispār ir kāda nozīme. Ņem vērā, ka AoE autors ir ilggadējs (nu jau gan ex) RPGCodex dalībnieks un admins, kas galveno inspirāciju ņēma no Black Isle spēlēm, īpaši Fallout. Cik saprotu, tur ir daudz C&C iekš kvestiem. Lēmumi dialogos ietekmē sižetu, daudz skillčeki etc.

Ja gribi nopietni min-maksīgu geimu, tad jau drīzāk Wizardry 6-8 (es gan tikai spēju 8toto nopietni spēlēt, jo viena lieta ir vecmodīga grafika, pavisam cita - tāda, kas saēd acis).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-05-08 01:41 (saite)
Sanaak neesi speeleejis AoD? Izskataas jau lj.intrigeejosi. Pag, tu tos shadowrunus pats esi speeleejis? Vnk es kkad lasiiju mixed reviews. Samiizos kaarteejo x.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-08 03:14 (saite)
Esmu. Vienīgi neesmu spēlējis ''apgreidotās'' versijas. Dragonfall un Honkongam. Pirmo noteikti taisos, jo papildus kontents un geim mehānikas tvīki esot labi. Mixed revjūs ir tāpēc, ka skillu un kombat sistēma ir mixed bag. Noteikti fun thing to play around un viena no interesantākajām pēdējās dekādes laikā tirgū, kur dominē primitīvi slašeri, kuri nedavelk pat līdz veco diablo līmenim, bet ir zināmi balance issues (kā gandrīz vienmēr) un endžīns ir obv. taisīts, lai varētu spēlēt uz planšetēm, tāpēc nav tāda kompleksitāte, kā piemēram tajā pašā Divinity.

Otrs mixed bēgs ir tas, ka pamatā tās ir izcili uzrakstītas spēles no naratīva un dialogu viedokļa, taču tā visa ir samērā daudz, tāpēc, ja negribās lasīt nemaz, tad var likties mazliet chore iet cauri sižetam. Man patika, jo šadovranisko kiberpanka mitosu un fīlingu kā atmosfēriski tā verbāli atspoguļo asbolūti mākslinieciski. Retā spēle, kur dialogu/tekstu gūzma ir tiešām baudāma līdzīgi kā Planescape: Torment.

Pilnīgs pretstats šajā ziņā half-assed Wasteland sīkvelam no Brajena Fargo (oriģinālā Wasteland devs) menedžētā Inexile, kur garlaicīgs teksts tiek uzbāzīgi gāzts virsū bez jebkādas ritma un gaumes izjūtas un pārsvarā ir vēlma prosta klikot cauri, kamēr nonāc līdz skillčekiem. Aizmirsu šito pieminēt, tā kā ja vispār patīk TB squad kombats, tad jebkurā gadījumā vērts pamēģināt.

Un nē, neesmu spēlējis AoD. Laikam tāpēc, ka kauns zagt no Vault Dvellera, kurš ir vecs sakārnis no rpgcodexa, ar kuru pavadīti labi laiki. Kaut kādā brīdi jau laikam nāksies, jo esmu nabags. No otras puses, man backlogs jau tā ir liels un pēdējos laikos maza iedvesma uz geimingu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2017-05-08 05:23 (saite)
es izkapāju underrail līdz galam (gan ar sakostiem zobiem, jo līdz ko nonāc endgame tā ļoti pietrūkst private stash) un underrail nepavisam nav līdzīgs age of decadence.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?