gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Man grūti ieteikt, jo nezinu tavu gaumi, bet New Vegas pat bez modiem un DLC ir ahūna spēle, tā kā iesaku spēlēt. Tas ir tuvākais sīkvels vecajiem fōlautiem kāds varēja būt iespējams un citu vairs diemžēl nebūs.

No erpēgaškām man pamatā patīk turn based varianti tāpēc no pēdējiem obligāti jāspēlē visa jaunā Shadowrun sērija, Divinity: Original Sin un Underrail. Drtoši vien arī Age of Decadence, bet to neesmu degustējis.

Neesmu nekad bijis liels šūteru fans tā kā šeit nebūšu savetņiks. Ubisoftiskie sūdiņi aļa pēdējie farcry un tā kloni ir tīri neslkti no šaudīšanās viedokļa, bet garlaicīgi un pārbāzti ar ''randomly generated content''. Par pēdējo DOOMu ir pretrunīgi viedokļi, tāpēc nezinu teikt. Varu derēt, ka pārāk daudz automātisku katscēnisku momentu un hit-scan šūting sistēma.
Ja nekad neesi spēlējis Stalkeri, tad to gan silti iesaku. Ģeniāls šūter-rpg hibrīds ar unikālu atmosfēru, eksplorāciju un foršu šaudīšanos. Lai gan spēlei jau 10 gadi, tā pat bez modiem ir grafiski kruta pat tagad. Modu commutinity jamai ir afigennā, tāpēc, ja gribās iet to ceļu, var uzlabot gan izskatu gan geimpleju ar modiem, kas tiek izstrādāti un apdeitoti as we speak.

Un jā, vēlreiz atgādinu, ka New Vegas var spēlēt tā pat, bez modiem. Izcila spēle. Vienīgais sūdīgums ir Bethesdas leimais geibryo endžīns, bet to nav iespējams uzlabot ar fan-made modifikācijām, takšo vot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?