smadzeņu darbības blakusprodukts
 
8th-Dec-2010 07:51 pm
Vienā uzdevumā, kur shematiski jāzīmē šūna, jaunietis ir uzzīmējis lāci un pierakstījis - āāā, lācis, esmu pārāk nobijies, lai pabeigtu uzdevumu.

Valsts olimpiādēs veltījumi labotājiem ir diezgan bieži sastopami, jo jaunieši zina, ka labos studenti. Rajona olimpiādes līdz šim vienmēr ir labojuši skolotāji

UPD. nākamajā, cita jaunieša, darbā ir uzzīmēts valis- "varbūt šis valis jūs pārliecinās".
Comments 
8th-Dec-2010 09:01 pm
Es nezināju, ka viņi šitā dara! :) Kā senos laikos kura darbos: "kas tiek līdzai vietai, dabū cukurgaili"
Tu esi biologs, ja? Es arī biologs tikai senāks un jau sen nestrādāju nozarē, bet dikti patīk par to palasīt, tak jau sirdslieta. Es dikti sapriecājos par to tamborēto sedziņu kandžas aparātam.
8th-Dec-2010 09:51 pm
Paldies par labajiem vārdiem! Mulstu un smaidu :) Es no tās labošanas galīgi izbesījusies biju.

Jā, jaunieši bieži vien visu ko zīmē un raksta olimpiādēs. Tipa sēž, nav ko darīt un tad ļauj izpausties radošajam ģēnijam. Vēl arī raksta visu ko no sērijas avosj papadu. Pate ta arī esmu darījusi, tāpēc dusmoties uz viņiem nevaru :)

Un jā, es ir diplomēts biologs. Tad, kad cibu es tik lasīju, bet neizpaudu savu radošo ģēniju, tad jau biju nopielējusi, ka bozhenas jaunkundz' izskatās pēc biologa :)
8th-Dec-2010 11:11 pm
Man ļoti priecē tavi bio ieraksti un arī alchemista, protams. Ech, ja būtu "jauņeibā" tas prāts, kas tagad (?), stātos bio bakalauros noteikti. Vispār, tas joprojām ir mans slepenais plāns un sapnis, mest to sasodīto mārketingu (tā arī pierakstiet) pie malas un valkāt laboratorijas ķitelīšus un preperēt žurkas. vai kā.
8th-Dec-2010 11:11 pm
mans bračka reiz rajona vides olimpiādē uz lapām sazīmēja žurkas un dinamītus un viņam iedeva diskābeli par ķipa... darba "iezīmēšanu"...
9th-Dec-2010 07:20 pm
tas ir no sērijas, par eksāmena atbildēm spokos reizes simts ir skatīts un katru mēnesi no jauna atkal un atkal, domāju jaunieši ir ietekmējušies un domā, ka ir vienīgie tādi :D tas ir kā šajā anekdotē:

Uz armijas treniņu bāzi ieradās ģenerālis, visi karavīri stāvēja un salutēja, bet tad, kad bija jāsveicina vienbalsīgi, katrs no viņiem domāja, ka neviens jau nedzirdēs un nezinās kurš tas ir, ja viņš pateiks "ej di...!"

nu ja :)
This page was loaded Apr 25th 2024, 10:05 am GMT.