smadzeņu darbības blakusprodukts
Cīņa ir zaudēta 
9th-Mar-2014 11:04 am
Kāda bērna ZPD veselības zinātnē par uzturu. Literatūras apskats.
"Katram dzīvajam organismam nepieciešami noteikti vides apstākļi, lai tie varētu dzīvot. Draudzīgajām baktērijām (acidus, bifidus) ir liela loma gremošanas procesos, īpaši vitamīna B sintēzē. Patogēnie mikroorganismi (vīrusi, slimību izraisošās baktērijas, parazīti) labāk jūtas savādākā bioloģiskā vide - skābākā. Ja cilvēka bioloģiskā vide izmainās par labu sliktajiem mikrobiem, neizbēgami sākas slimības. Vesels bērns piedzimst ar neitrālu bioloģisko vidi."

UPD. Lai gan autors daļu no teksta ir brutāli kopējis no atzīstamiem izziņas avotiem, kasjauns.lv utt., lielākā daļa apgalvojumu, kas uzrakstīti šādā stilā "Vai diētiskā kola ir labāka? Nemāniet sevi! Diētiskā kola tiek saldināta ar mākslīgo cukura aizvietotāju aspartāmu, kuram presē ir tāda publicitāte kā Bin Ladenam, Hitleram un grāfam Drakulam kopā.", nāk no izdevniecības Zvaigzne ABC izdotām grāmatām.
Comments 
9th-Mar-2014 04:00 pm
Nu, zirgs gan zina, ka ir 'bērni'(šiem bērniem vai nu jau ir, vai tūlīt būs balstiesības, viņi nodarbojas ar seksu un jau brauc ar auto, nav te mazulīši pūkainie vairs), kas neklausās neko, ko saka tās učenes.
Turklāt mēdz būt drausmīgi kasīgi un ietiepīgi 'bērni' , ka mans darbs, ko gribu, to rakstu. Tādi, kam neko nevar reāli pateikt.
Un skolotājs nevar komentēt stilu, jo tā skaitās personības aizskaršana.
Nevar teikt - kas tas par stulbumu? un izsvītrot visu no tām šausmām. Nevar skarbi pateikt, ka viss, tiešām viss jāpārraksta.
Tikai šo vajadzēja apstādināt jau rajonā, darbu nesūtot tālāk. Lai ķipa aizstāv skolā un miers.
To, vai tās ir skolas sekas, ir jāskatās mazliet plašāk - ja visi darbi, kas rodas attiecīgā iestāde ir jocīgi un ne pārāk ok, tad tā varbūt arī ir skolas lieta, bet pilnīgi iespējams radīt kaut ko šausmīgu visnotaļ adekvātā skolā. Tad runa ir par 'bērna' spējām saprast, kas tas tāds - ZPD ir.
Mana skola bija regulāra reģionu labāko skolu līdere, bet dažs no maniem biedriem radīja ko tiešām wow - sliktu un wow - izcilu.
This page was loaded May 18th 2024, 5:23 am GMT.