ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-02-17 00:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Komplimenti
Šovakar dabūju izmeklētu komplimentu, atļaušos nocitēt:

//Tu esi kaut kāds pussšizofrēnisks autisks retardisks frīks ar ar labu eksaktu izglītību, bet kurš mūsu reālo pasauli redz un reflektē kaut kādā murgainā sci-fi ietekmētā vājprātā.//

Pateicība autoram!

[ iepriekšējais labākais bija aptuveni `` cilvēkam tikai aptuveni līdzīgs bezsirdīgs bezdvēselisks masonu iluminātu sātanists`` arī jau it kā normāli, tikai ``sātanists`` drusku neklapē jo tas nozīmē ticību. Autoru diemžēl neatceros, kaut kāds kristietis bija. ]


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2021-02-17 12:57 (saite)
Kā tas ir "visādi citādi" un kuri no šiem citādajiem variantiem ir kaut kas pat attāli salīdzināms ar augstāk minēto?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-02-17 13:10 (saite)
Vispār sen jau izrunāta tēma. Vieni no bērniem taisa dragkvīnus , citi patriotus, vēl citi kristiešus vēl citi oktobrēnus. Tas viss vienādā mērā ir bērnu psiholoģiska čakarēšana pieaugušo tarakānu dēļ, tas ir - izmantošana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-17 13:15 (saite)
Tavi uzkrītošie mēģinājumi normalizēt bērnu seksuālu kropļošanu ir kinda creepy. Ceru, ka tas nav aiz kādiem apslēptiem skeletiem, bet tavas ierastās neldzības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-02-17 13:20 (saite)
Pardon bet tu nesaprati. Es nevis cenšos normalizēt bērnu seksuālu kropļošanu bet izvilkt gaismā arī citus kropļošanas veidus un parādīt kopainu. Citādi: Bērns pārģērbjas pretējā dzimuma drībēs - ah kādas šausmas. Bērnam liels onkulis pārliecinoši stāsta par gigantisku visu redzošu huiņu kura vispār bērnu mīl bet mūžīgi dedzinās ja viņš neklausīs un nelūgsies - kinda normāli. Vot tas ir creepy, ja kas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-17 13:57 (saite)
"Bērns pārģērbjas pretējā dzimuma drībēs - ah kādas šausmas"

Kāda fantastiska demagoģija. Ķīmiska un fiziska kastrācija, ko veic pieaugušie ar pirmspubertātes vecuma bērniem un pusaudžiem ir "pārģērbšanās".

"liels onkulis pārliecinoši stāsta par gigantisku visu redzošu huiņu"

Jā, onkulis, kas kaut ko stāsta ir tas pats kas onkulis, kas gramstās ap tavām ģenitālijām vai onkulis, kas špricē estrogēnu, lai bloķētu pubertāti. Totāli viens un tas pats.

Tas ir apmēram kā teikt "es jau nenormalizēju slepkavošanu, vienkārši saku, ka mīdīt kaimiņa kāpostus ir tik pat slikti kā viņu noslepkavot". Stop being creepy.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-02-17 14:08 (saite)
Okej pirmspubertātes laikā veikt organisma ķīmisku modifikāciju ir liels risks un neatgriezeniskas sekas, es pieņemu ka tur tiešām ir perebors.

/Jā, onkulis, kas kaut ko stāsta ir tas pats kas onkulis, kas gramstās ap tavām ģenitālijām/

Vispār reizēm ir jā, kā mēs to redzam no RKB :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-17 15:07 (saite)
Ah tad tāds perebors neliels. Tas pats kas kādam kaut ko stāstīt. Tu pats esi pedo vai kas? Kur rodas tā vajadzība pēc šie mīkstinošajiem un attaisnojošajiem rakstiem? Vai tu tik pat normalizējoši attiecies pret ģenitāliju mutilāciju musulmaņu zemēs? Nu tur, mazliet perebors.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-02-17 15:25 (saite)
Nē ja tā ir pubertātes bloķēšana bez med. vajadzības - tas ir tas pats kas islāma tarakāni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-02-18 01:24 (saite)
Gnidrologam ieteikt palasīt vairāk par tēmu sen vairs nav vērts, bet tev gan ir vērts ieteikt.

Īsumā, cik esmu savilkusi kopā informāciju par trans* nepilngadīgajiem:
-) neesmu redzējusi pierādījumus, ka kaut vienā valstī būtu atļautas dzimummaiņas operācijas nepilngadīgajiem; (līdz ar to svētā sašutuma brēkšana par "bērnu ģenitāliju mutilāciju" ir gnidrologa kandžas murgi. Ir gan valstis, kurās joprojām, pat mūsdienās notiek bērnu ģenitāliju mutilācijas - tiek apgraizītas priekšādiņas un tiek nogriezti klitori un kaunuma lūpas, bet šitās lietas tiek darītas reliģiju un tradīciju vārdā.)
-) dzimumattīstību koriģējošus hormonus dažās valstīs atļauj pusaudžiem, cik esmu lasījusi, parasti vecumā 15-16, taču šitais netiek izdāļāts kā končas katram, kurš no rīta pamostas un pieprasa, bet gan pēc gadiem ilgas psihiatriskās izvērtēšanas;
-) pubertāti bloķējošie hormoni ir visproblemātiskākais jautājums. Lai gan arī tie netiek izrakstīti kā končas katram, kurš vēlas, bet pēc ilgstošas psihiatriskās izvērtēšanas, tomēr runa ir par bērniem vecumā, kad sāk izpausties redzamākās pubertātes pazīmes. Tas var būt 10-13 gadu vecumā, un te ir pamats argumentiem, ka varbūt tik jauni cilvēki nav pilntiesīgi paši spriest par tik nopietnām sava ķermeņa pārmaiņām. No otras puses, savukārt, parastais arguments ir, ka pubertātes bloķētāji nepārveido ķermeni un neatceļ pubertāti, un ka pubertāte var normāli atsākties, līdzko bloķētājus pārstāj lietot.
-) vēl viena lieta, kas mani visnotaļ kaitina šādās diskusijās, kāda jums te izvērsās, ir pilnīga ignorance par tiem indivīdiem, par kuriem jūs vispār runājat. Iespējams, ir vērts tomēr kaut vai informatīvos nolūkos uz brīdi atlikt malā savus aizspriedumus un bailes no nezināmā, un paskatīties dokumentālās intervijas ar tiem trans* nepilngadīgajiem un viņu pašu radīto autobiogrāfisko materiālu. (Ir informācijas laikmets, tie trans* bērni un jaunieši paši raksta, filmē un publicē savas dienasgrāmatas, savas pārdomas un savus mēģinājumus izskaidrot pasaulei, kādēļ viņi vēlas to, ko viņi vēlas.)

P.S. Bet par nopelnīto komplimentu gan žetons, tas vienmēr ir skaisti, kad cilvēki tik ļoti satraucas, ka, mēģinot uzbraukt augumā citam, paši nodemonstrē sava intelekta robežas - "pussšizofrēnisks autisks retardisks frīks", ak jel. Cik apmēram gadu autoram? Nav gadījumā par jaunu tik rupjiem vārdiem? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-18 03:29 (saite)
"neesmu redzējusi pierādījumus, ka kaut vienā valstī būtu atļautas dzimummaiņas operācijas nepilngadīgajiem;"

Ko tu vispār sūda esi redzējusi savā :hypnotoad: burbulī, skaitot mantras par to kā viss, kas nesakrīt ar oficioza propagandu ir "konspirācijteorijas".
https://nypost.com/2019/10/23/texas-jury-rules-against-divorced-dad-trying-to-stop-7-year-old-sons-gender-transition
https://archive.vn/SlzA9
https://www.pinknews.co.uk/2016/09/04/a-transgender-4-year-old-is-transitioning-before-kindergarten/

nu un, protams kultūra un edjukācija, kas pie tā noved:
https://www.binary.org.au/transgender_book_describes_oral_sex_by_a_6_year_old
https://100percentfedup.com/huffington-post-celebrates-11-yr-old-amazing-drag-kid-who-dances-for-men-in-gay-barhes-proof-that-the-future-is-queer-video
https://i.gyazo.com/336fb680f69e15711b6501ebd489a69c.png

"kas mani visnotaļ kaitina šādās diskusijās...Ir informācijas laikmets, tie trans* bērni un jaunieši paši raksta"

"trans bērni" lol
Pedofilu slengs, nekas vairāk. Bērni, kas ir tā abjūzoti, ka aizgājuši širminiekā kā tas nabaga puišelis, kas danco pideriem striptīzu samālēts kā lelle. Ne velti aptuveni teju puse geju un traniju pieaugušo gados atzīst, ka ir tikuši seksuāli izmantoti pirms pilngadības. Otra puse to droši vien vienkārši neatceras, jo ir disociējuši savu psihi no šīm traumām kā MKultra upuri.

Vienmēr silda sirdi tava iejūtīgā pedofilu apoloģētika. Tu atšķirībā no Ctulhu nelavierē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-02-18 03:55 (saite)
*eyeroll*
Tu esi tieši tik stulbs, ka liec linkus kā pierādījumu "dzimummaiņas operācijas nepilngadīgajiem", lai gan tur pat var atrast, ka pirmajā gadījumā ir runa par:

"Today, the jury decided to give sole managing conservatorship of the parents’ two twin sons to Georgulas, a pediatrician, who contended that James is transgender and should be affirmed by allowing him to wear dresses and taking him to school as a girl named “Luna.”"

Kleitas un meiteņu vārds =/= dzimummaiņas operācija

Otrā linkā ir runa par 4-gadīgu bērnu, bet nekas nav teikts par operācijām vai hormoniem. Izbeidz fantazēt un ieslēdz smadzeni - ja ir runa par 4-gadīgu bērnu, tad tur ir runa par apģērbu un vārdu. Hormonu jautājums kļūst aktuāls tikai tad, kad sākas pubertāte. Operācijas - kā jau teicu, vēl neesmu redzējusi pierādījumus, ka tas tiek veikts nepilgadīgajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-02-18 10:15 (saite)
Es paskatīšos vēl to statistiku - tas kas uzkrita ir gadījumu skaita pieaugums. Var būt visādi varianti - no labākas diagnostikas līdz psihiatrijas aizspriedumiem, līdzīgi kā bija PSRS ar `` vājo šizofrēniju``
[вялотекущая шизофрения]

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8F%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%83%D1%89%D0%B0%D1%8F_%D1%88%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-02-18 10:29 (saite)
Par tieši kādu statistiku ir runa?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-02-18 10:32 (saite)
Tā kā tas bija gnidroloģiskos avotos tad čekings prasās bet bija par ~150% pieaugumu dzimumu disforijas diagnozēs jauniešiem pēdējos gados Skandināvijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-02-18 10:39 (saite)
Jā, gribētu redzēt kādu avotu ar detalizētu izklāstu tādai statistikai. Aizdomas, ka vai tik tādi 150% nebūs izrēķināti no tā, ka pirms pāris gadiem bija daži, tagad ir daži x3, bet uz kopējās populācijas apjoma joprojām pēc statistikas knapi reģistrējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-02-18 11:28 (saite)
Tā kā klāt man neviens nenesīs, tad pati atradu, par ko ir runa. Cik nu varēju izpīpēt no zviedru valodas, diskusijai relevantā statistika ir atspoguļota Figur 2 un Figur 3.

Ja visu pareizi izpīpēju, tad es saprotu tā. Figur 3 ir atspoguļoti katru gadu jaunie reģistrētie gadījumi. Paveras šausmu aina: meitenēm vecuma grupā 13-17 no 0 gadījumiem uz 100 000 1998. gadā ir milzīgs leciens uz ~75 gadījumi uz 100 000 2018. gadā.

Figur 2 savukārt atspoguļo kopējo skaitu katru gadu (zinkā, ja 15 gadīgajam diagnosticē, viņš vēl divus gadus turpina atrasties grupā 13-17). Atkal, meitenēm vecuma grupā 13-17 ir pilnīgi šokējoši dati: ja 1998. bija 0 gadījumu uz 100 000, tad tagad ir ~170 uz 100 000.

No šī varam izrēķināt, ka 2018. gadā Zviedrijas 13-17 gadīgo meiteņu populācijā dzimuma dismorfija bija diagnosticēta 0,17% populācijas. Zēniem tajā pašā vecuma grupā ir 50 uz 100 000, tātad 0,05%.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2021-02-18 13:40 (saite)
Te ir jāvēro tendence. Tas, ka proporcionāli runa ir par ļoti nelieliem populācijas segmentiem, ir skaidrs. Tas, kas nav skaidrs, ir, vai un kādā ātrumā šie segmenti pieaug. Ja mums vienā 20 gadu intervālā ir pieaugums no 0 līdz 170 uz 100000, tad ir nepieciešams saprast, vai nākamajā 20 gadu intervālā šis pieaugums apstāsies, palēnināsies, vai paātrināsies.

Es daudz kur nepiekrītu Gnidrologam, bet neizslēdzu iespēju, ka šī veida dismorfija ir klīniski un epidemioloģiski radniecīga cita veida dismorfijai, proti, anoreksijai, par ko statistika uzrāda incidences pieaugumu tieši pusaudžu vecuma riska grupā [1] un kam ir zināmi sociālā spiediena un psiholoģiskās traumas komponenti. Vai šāda radniecība tiešām pastāv, es, protams, nevaru droši apgalvot, bet domāju, ka to ir iespējams izvirzīt kā darba hipotēzi.

Vēl viens neapstiprināts, bet noteikti izpētes vērts faktors ir endokrīno disruptoru un hormonu analogu, t.sk. ksenoestrogēnu un testosterona antagonistu, savienojumu klātbūtnes ikdienas ķīmijā, vides piesārņojumā u.c. korelācija ar šiem datiem un iespējamā dalība to kauzalitātē. Tas, ka šo grupu savienojumi ir kancerogēnā un teratogēnā riska faktors, ir labi nodemonstrēts, bet pagaidām stipri pietrūkst datu par to ietekmi šādos virzienos.

[1] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22644309/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-02-18 13:49 (saite)
Es nedomāju, ka mēs varam prognozēt, vai un cik liels būs pieaugums nākamajos 20 gados, izejot no iepriekšējo 20 gadu rezultātiem. Izdarīt kaut kādus tālejošus secinājumus no šīs statistikas būtu apmēram tas pats, kas secināt, ka pēdējās desmitgadēs notiek autisma epidēmija, jo diagnožu skaits pieaudzis par vairākiem simtiem procentu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - [info]mindbound, 2021-02-18 13:50:34
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:13:55
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 21:25:48
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:28:24
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 21:38:34
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:48:41
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 22:46:14
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 22:49:27
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:55:20
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 22:22:39
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 22:24:29
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:31:39

[info]ctulhu
2021-02-18 10:23 (saite)
+ jā ar psihiatriju ir sarežģīti, tajā ir zināmas virkne metožu kuras pēc tam ir atmestas, piemēram transorbitālā lobotomija. Atmet parasti tad ja negatīvās sekas pārspēj ieguvumu.

Par intervijām - kā izfiltrēt? Tas nav retorisks jautājums jo nu tipa teiksim radikalizējušies jaunieši, dažādu reliģiju pārņemti jaunieši arī visu ko stāstīs.

PPS Komplimenta teicējs, cik es saprotu vecāks par mani :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]avralavral
2021-02-18 10:25 (saite)
Neesmu lasījusi Šrīras grāmatu, bet iesaku noklausīties šo interviju; man šķiet saprātīga cilvēka, kurš iedziļinājies jautājumā, viedoklis
https://www.youtube.com/watch?v=YIFdWhRwfFg&t=19s

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2021-02-18 10:49 (saite)
Nu, pagaidām savāktie medicīniskie dati visnotaļ pamatīgi balsta hipotēzi, ka dzimuma dismorfija ir reāla lieta nelielam procentam sabiedrības. Ja reiz tāda lieta ir, un ja reiz mūsdienās ir iespējams to risināt ar medicīniskiem līdzekļiem, tad neredzu iemeslu to liegt.
Kā jau rakstīju savā pirmajā komentārā augstāk - visproblemātiskākais man šķiet jautājums par pubertātes bloķētāju izrakstīšanu 10-13 gadīgajiem. Tur var diskutēt, bet ne jau ar morālspiedzējiem, kuriem kleitas uzvilkšana ir "ķimiska kastrācija un ģenitāliju mutilācija".
Ja 15-16 gadu vecumā ļauj uzsākt dzimummaiņas hormonu terapiju, tur gan lielas problēmas nesaskatu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-18 11:29 (saite)
Ja tev jau no 2 gadu vecuma bāž degunā visu to šļuru par alfabethuiņām un "visiem seksa veidiem" plus vēl blakus ir pervīgas tantes un onkuļi (tādi kā Hedera), kas acīmredzami tīksminās par iespēju izmantot bērnus savam personīgajam frīkšovam, tad viņiem ne tādas dismorfijas vien smadzenēs radīsies. Tādi kā tu RADA šīs slimības. Nevienam bēram pat prātā neienāktu neviens no tiem alfabētkonceptiem bez nepārtrauktas smadzeņu skalošanas un pieaugušiem pervertiem-dakteriem vai ideoloģski prātu izkūkojušiem vecākiem, kas veicina un uz iedrosmina "eksplōrēt" sevi šajos virzienos, jo progresa kults viņiem to liek.

Un jā, man patīk kā "puberty blockers" hujārīšana iekša sīkajos tagad ir "kleitas uzvilkšana". Pubertātes apstādināšana = ķīmiska kastrācija. Tas ir neatgriezenisks process, tu debīlā kuce.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-02-18 11:54 (saite)
Pirmkārt, tu pats esi debīla kuce, jo katrā otrajā komentā kaut ko ķērc par ķīmiskām kastrācijām un ģenitāliju mutilācijām pirmspubertātes vecuma bērniem, bet nekādus pierādījumus, ka tas notiek, neesi pienesis.

Otrkārt, te esi ne tikai debīla kuce, bet arī slinka kuce, kurai patīk tikai riet, bet veltīt padsmit minūtes, lai izglītotos, nepatīk. Pubertātes blokatori tieši ir atgriezenisks process - ja pārstāj tos lietot, atsākas pubertāte. Pubertātes blokatori nav hormoni, tie nepārveido ķermeni. Starp citu, tos izraksta arī tajos medicīniskajos gadījumos, kad ir diagnosticēta pāragra pubertāte - ja 6gadīgai meitenei sākas pubertāte, tad izraksta hormonu blokatorus, kurus pārstāj lietot atbilstošā vecumā un pubertāte atsākas un norisinās normāli.

Treškārt, nevajag projicēt. Es te neesmu tā, kura ir apsēsta ar trans* bērniem un viņu ģenitāliju statusu - tu gan esi, tādēļ izbeidz pervot un izbeidz piedēvēt savas apsēstības citiem. Aizver savu youporn tabu, kas tev stāv atvērts uz kategoriju "trans girls", un aizej palūdzies dieviņu, lai dod tev spēku tikt galā ar savām perversajām fiksācijām un fantāzijām par trans* bērniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-18 12:49 (saite)
Ak atgriezenisks process, kas totāli nemaz nesapiš psihi, ja tev jācenšās savos 20 no burtiski bērna beidzot kļūt par pieaugušu cilvēku.
Laikam tie traniji, kas sīudz tiesās mūsdienu dakterus mengeles ir vienkārši nejūtīgi bigoti, ka sabotē ceļu uz progresīvo leiputriju.
https://hotair.com/archives/jazz-shaw/2020/03/11/british-woman-sues-medical-center-allowing-transition-gender

Bet galvenais pati ideja, ka hormonu terapija priekš pirmspubertātes vecuma bērniem, pat tik jauniem kā 4 gadi, ir kaut kas ko viņi paši var izvēlēties un saprast un ka pieaugušie, kas viņiem to nodara ir normāli, tevi momentāli ieliek batshit kategorijā. "Ā, bet tam 4gadīgajam vēl nav nogriezuši krāniņu, tad jau tas tas pats, kas kleitas uzvilkšana lel". Nemaz nerunājot to, ka pat kleitu vilkšana nav nekas normas robežās. Ir stipri apšaubāms, ka māte, kas pretēji tēva viedoklim, grib spiest uz kleitiņu valkāšanu savam dēlam un par to piedabon tik pat debīlus tiesnešus to viņai atļaut ir vienkārši realitātes inversija. Kreizī bič, kurai laikam gribējās meitiņu un tagad, pateicoties progresīvajām idejām, viņa to var panākt, rīkojoties ar savu bērnu kā spēļmantiņu.

Jebkuram normālam cilvēkam būtu jābūt pašsaprotami, ka pat, ja cilvēkam piemīt kādas patiesi īstenas, no paša smadzenēm vien izrietošas dīvainības, viņam nevajag palīdzēt tās stimulēt un eskalēt kā to dara pašreizējā deģu kultūra. Ja cilvēks arī pēc pilngadības un pilntiesības sasniegšanas grib sevi kastrēt vai ar plastiskās operācijas palīdzību pārtaisīt par Napoleonu Bonapartu, tām jābūt viņa tiesībām (par saviem līdzekļiem, protams). Libertariānisms ftw. Toties manipulatīvi vecāki, kas breinvašoti ar debīlām idejām un vēl jo vairāk t.s. zinātnieki un medicīnas darbinieki, kas visu šo induldžo, ir nezvēri. Punkts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-02-18 13:05 (saite)
Debīlā kuce, nu cik tu vari muldēt bez pierādījumiem? Pirmspubertātes vecuma bērniem neveic hormonu terapiju, pirmspubertātes vecuma bērniem arī pubertātes bloķētājus neizraksta, jo nav jau vēl pubertātes, ko bloķēt. Ja tevi tik šausmīgi satrauc domas par to, ko tev nepazīstami bērni velk mugurā, tad vēlreiz iesaku - palūdzies dieviņu, lai dod tev spēku atbrīvoties no savas slimīgās fiksācijas uz bērniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - [info]gnidrologs, 2021-02-18 14:53:15
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 15:53:45
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2021-02-18 19:56:17
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 20:32:14
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2021-02-18 21:49:50
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:51:33
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2021-02-18 21:55:52
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:57:00
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2021-02-18 21:58:24
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:59:04
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2021-02-18 22:01:08
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 22:02:51
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2021-02-18 22:14:57
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 22:18:09
(nav temata) - [info]mindbound, 2021-02-19 00:09:34
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:53:38
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2021-02-18 21:56:43
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 21:58:04
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2021-02-18 21:59:22
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 22:01:35
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 22:37:16
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 22:39:53
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 22:44:40
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 22:46:18
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 22:47:09
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 22:19:40
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-18 22:23:13
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 22:32:11
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2021-02-19 00:03:18
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-19 00:18:21
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2021-02-18 23:16:26
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-18 23:28:01
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2021-02-19 16:07:34
(nav temata) - [info]hedera, 2021-02-19 16:33:44
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-19 16:39:05
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2021-02-19 17:40:56
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-19 19:29:26
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2021-02-19 21:31:52
(nav temata) - [info]mindbound, 2021-02-19 22:45:49
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2021-02-19 23:06:54
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-19 23:21:38
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2021-02-19 23:06:54
(nav temata) - [info]ctulhu, 2021-02-19 23:06:55

(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?