Jautājums uzbērējiem | 29. Apr 2014 @ 15:03 |
---|
Lūk, vēl par kafiju.
Pieņemot, ka jūs dzerat malto, un pieņemot, ka netaisat speciālos traukos: cik jūs parasti tējkarotes liekat uz vidējā izmēra krūzi:
Un kā jūs domājiet -- vai sanāk stipra vai salīdzinoši vāja?
|
Tējkaroti (parasti gandrīz bez kaudzes), sanāk uz vājo pusi.
vienu, bet ar kaudzi. sanāk garšīga. saucu es to par kūdriņu.
Es lieku divas, bet katru tādu ar maziņu kaudzīti. Man šķiet, ka nav ļoti stipra, jo tas, kas mums te no smalkā automāta nāk, pat ar 'vājāko' kafijas līmeni šķiet daudz stiprāks esam.
From: | zeno |
Date: |
29. Aprīlis 2014 - 15:18 |
|
|
|
(Link) |
|
No vienas līdz divām tējkarotēm - atkarīgs no dienas, nepadarīto darbu daudzuma, garastāvokļa utml.
vienu ar maksimālu kaudzi.
From: | unpy |
Date: |
29. Aprīlis 2014 - 16:39 |
|
|
|
(Link) |
|
+1 Tas ir vienīgais pareizais daudzums pareizajam kafijas stiprumam.
|
From: | ripp |
Date: |
29. Aprīlis 2014 - 15:22 |
|
|
|
(Link) |
|
vienu mērkaroti bez kaudzes. manuprāt sanāk vidēji stipra.
uz šitādu kādas 3 ar kaudzi
sanāk, jā, rūgta un stipra
From: | zirka |
Date: |
29. Aprīlis 2014 - 15:45 |
|
|
|
(Link) |
|
divas ar kaudzi, tikpat cukura, šļuku piena, sanāk tāda, kādu vajag, ne par stipru, ne par vāju
divas karotes + puskrūze silta piena, nav stipra jeb iespējams piens rada mānīgi vieglu iespaidu
|
From: | milda |
Date: |
29. Aprīlis 2014 - 16:10 |
|
|
|
(Link) |
|
Beru divas pilnas tējkarotes. Tad pievienoju tējkarotes galiņu cukura (varētu būt kāda ceturtdaļa tējkarotes) un kārtīgu šļuku kafijas krējumu (desmit procentīgo). Švaka tā kafija noteikti nav.
|
From: | milda |
Date: |
29. Aprīlis 2014 - 16:14 |
|
|
|
(Link) |
|
Un vēl pirms leju pienu, kad uzleju kafiju, uzreiz uzlieku virsū krūzei mazo šķīvīti, lai labi ievelkas kādu brītiņu un nav biezumi caur zobiem jāfiltrē.
uz šādu krūzi četras tējkarotes ar kaudzi. normāla.
From: | fedrs |
Date: |
29. Aprīlis 2014 - 18:22 |
|
|
|
(Link) |
|
Divus kausiņus (tos, kas kādreiz nāca līdz kafijas automātiem) ar pamatīgu kaudzi, tad pieberu vēl nedaudz, kādu šķipsniņu, tad nospriežu, ka nu jau gan būs par daudz, un vajadzētu mazluet nobērt nost, bet biežāk tomēr nenoberu.
Nezinu par tējkarotēm, jo lai iebērtu ņemu jebko kas tam derīgs un pa rokai, bet skatos tik lai krūzes apakšā ir 1.5-2cm kafijas kārta.
|
From: | blond |
Date: |
29. Aprīlis 2014 - 19:47 |
|
|
|
(Link) |
|
4-5, vidēja kafija
kad taisīju malto, bija 2 tējkarotes ar kaudzi, vidēja (tipa visi tā dzer?)
wah, pilnīgs kosmoss (es nedzeru krūzē uzlietu kafiju)
es līdz nesenam laikam arī nedzēru.
|