sirdnA ([info]sirdna) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2012-11-22 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu, ko, Ventilatora otrā kārta mūs ķer nedaudz ātrāk, nekā es cerēju, bet nu ķer gan. Ar ko arī vispārēja apsveikšana un gaviles. Kaujas laukā palikuši labākie no labākajiem, tagad atlasīsim elitāros, ja?

Prelimināri apskatot zelta tīstokļus un vēstures annāles, es secinu, ka otrajā Ventilatora kārtā atkal jau bez viltus, maldības un spaidiem piedalās sekojoši korifeji un korifejas - [info]affair, [info]alcoholic, [info]aukstsgaiss, [info]bobcat, [info]bozena, [info]devour, [info]digna, [info]jimmy, [info]komentators, [info]ld, [info]lietuveens, [info]markizs, [info]neviss, [info]po, [info]pzrk, [info]spkwrds, [info]torch, [info]unigunde, [info]zupcis. Ja ir piezīmes par dalībnieku sastāvu, dariet zināmu.

Ja atminaties, bija tāda jauka sistēma ar tēmām. Daļa izsludināto tēmu tapa pārceltas uz otro Ventilatora kārtu, kur uzticīgi gaida savu iemiesošanos šedevrā. Re, otrās kārtas iespējamo tēmu saraksts:


Ai, Dieviņi, kur man grūti!
Aitas uzruna.
Aiz upītes jēri brēca
Annniņas satriecošie atklājumi tepat aiz stūra.
Apsegloju melnu kuili.
Ilzītes fantastiskās dēkas Pokaiņos.
Intervija ar putnu zilajā kleitā
Ko es patiesībā domāju par trešdienām.
Labs darbs nepaliks nesodīts
Mans ledusskapis ir citplanētietis.
Neandertāliešu dainas
Otrā mīlestība
Pārliek` centīb` rad` pārcentīb`
Persijas Princis
Pomeranču vainadziņš.
Runčuk, nemūžam!
Straumēni 2 - Atgriešanās.
Turaidas tulpe.
Vella kalpi
Veļu laiks Mazpisānos.


Administrācija tagad sazināsies ar mūzām un sataisīs listi ar otrās kārtas duelantiem. Tā kā otrās kārtas dalībnieku skaits ir nepāra (19), tad viens no dueļiem būs trielis, un kārotajā trešajā kārtā iekāps divi no trim dalībniekiem. Pirmie var sākt ieskrieties, jo nākampirmdien atkal ies vaļā!

No sirds un rajona ceru, ka pirmā kārta būs iztīrījusi Ventilatora rindas no kolēģiem, kuri patiesībā nevēlas piedalīties!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?