pajautaa

zivs ar pižiku

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2013 | 07:30 pm
mood: izsalcis
posted by: neoplasm in pajautaa

cibiņi, pastāstiet, lūdzu, kā jūs gatavojat [vai kā jums garšo pagatavota vislabāk] siļķi kažokā.
kādā secībā kārtojat nommītes un ko liekat starp slāņiem [krējumu, majonēzi]?
esmu gatavojusi vairākas reizes, bet liekas, ka katru reizi to daru savādāk.
jūtu, ka pienācis laiks pierakstīt kādu stabilu recepti, lai nav katru mīļu reizi jāvazājas pa internetiem:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

pikaczu

from: [info]pikaczu
date: Mar. 1., 2013 - 09:34 pm
#

sīki sagrizta sālīta siļķe + sīki sagriezti sīpoli + krējums un majonēze + vārīti kartupeļi+ krējums un majonēze+ rīvētas vārītas bietes + krējums un majonēze + vārītas olas

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 1., 2013 - 09:38 pm
#

tādā secībā? jūsmājās siļķi liek pašā apukšā?!:O
un kur burkāni?:D
bet paldies, zināsim.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


pikaczu

from: [info]pikaczu
date: Mar. 1., 2013 - 09:43 pm
#

jā, sāk ar siļķi un virzienā uz olu, burkānus neliek, ja nu vienīgi gatavas "šubas" garnējumam

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:17 am
#

kartupels ir apakšā, kartupels! kā man te kāda gastrolōģe aizrādīja - kartupels, lai viņā visi uz leju tekošie labumi sasūktos. un burkānu es lieku gan:) lai arī nezinu, kāpēc, jo garšas jau viņam īsti nav.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


pikaczu

from: [info]pikaczu
date: Mar. 2., 2013 - 10:03 am
#

labi, uz nākamiem Ziemassvētkiem pārbaudīsim versiju ar kartupeli apakšā, kaut gan sulojas galvenokārt tikai bietes un tilpuma ziņā kartupeļu ir vairāk nekā siļķu un sīpolu

Atbildēt | Iepriekšējais


###

from: [info]terrifyer
date: Mar. 1., 2013 - 10:04 pm
#

kartupelis apakšā un biete ar majonēzi obligāti augšā. par pārējo informācijas nav. šuba man vēl ir neizprotama melno burvestību nodaļa.

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:19 am
#

jāprasa laikam kādam īstam padomju laiku cilvēkam nevis tiem jaunajiem, tie jau dulli!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Mar. 1., 2013 - 10:21 pm
#

Kartupeļi, siļķe, sīpoli, krējums, burkāni, āboli, bietes, majonēze, olas.
Visi dārzeņi rīvēti, olas ar, siļķe mazos kubiņos, sīpols kapāts. Ābolam jābūt maz un skābam, ja salds, tad vairāk.

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:21 am
#

visam piekrītu, tikai ābols te pričom?! pirmoreiz par tādu dzirdu.. kur tu viņu liec t.i. starp kādiem tādiem slāņiem?:O

Atbildēt | Iepriekšējais


Kemune

from: [info]kemune
date: Mar. 1., 2013 - 11:48 pm
#

ja tā groza dibenu, tad ir vienalga, kādā secībā liek nommītes

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:24 am
#

;) kad piekūstu grozīt, tad kaut ko pagatavoju. savādāk grozāmais sarūk:)))

Atbildēt | Iepriekšējais


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Mar. 2., 2013 - 12:08 am
#

Apakšā obligāti kartupeļi, citādi daudz ātrāk atsulojas.
Es starp slāņiem liku majonēzi, pa virsu vēl arī krējumu. Un lociņus uzgriezu.

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:25 am
#

viedi vārdi!:)))

Atbildēt | Iepriekšējais


samanta

from: [info]samantta
date: Mar. 2., 2013 - 12:15 am
#

kartupeļi vienmēr apakšā, kā jau te kāds minēja. tad tik miksē uz augšu siļķi, sīpolus, bietes, kam burkāni, kam kas, kā patīk un cik daudz to krējumu un majonēzi pa vidu vajag pēc paša ieskatiem. galvenais augšā sakapātas/sarīvētas olas un lociņus, mmmm.

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:27 am
#

a es lociņu vietā grieķu riekstus, omnomnom:O pamēģini!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Mar. 2., 2013 - 11:10 am
#

Grieķu rieksti= valrieksti?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 02:46 pm
#

jēs!

Atbildēt | Iepriekšējais


feita_kleita

siļķe

from: [info]feita_kleita
date: Mar. 11., 2013 - 01:59 pm
#

vai sālīto siļķi kaut kur var iegādāt jau iztīrītu?

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]malafemmina
date: Mar. 2., 2013 - 12:45 am
#

sakapāta siļķe, nekādu sīpolu, jo man negaršo, bet liec droši, ja gribas, virsū nedaudz krējuma, kartupeļi, krējums, burkāns, majonēze, biete, majonēze, ola, dakša, mute, laime :)

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:31 am
#

ahā, tā vēlviens siļķes apakšā nobēdzinātājs.. mēs te cibiski vienojāmies, ka kartupeļi apakšā jāliek, lai savelk visas sulas. un es arī ar sīpoliem nedraudzējos, bet to tumši lillā sīpolu pielieku gan drusku, tas man no visiem sīpoliem riebj vismazāk:) un grieķu riekstus uzberu šitam visam pa virsu!

Atbildēt | Iepriekšējais


starsailor

from: [info]starsailor
date: Mar. 2., 2013 - 07:49 am
#

es ar šitā!

Atbildēt | Iepriekšējais