pajautaa

zivs ar pižiku

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2013 | 07:30 pm
mood: izsalcis
posted by: neoplasm in pajautaa

cibiņi, pastāstiet, lūdzu, kā jūs gatavojat [vai kā jums garšo pagatavota vislabāk] siļķi kažokā.
kādā secībā kārtojat nommītes un ko liekat starp slāņiem [krējumu, majonēzi]?
esmu gatavojusi vairākas reizes, bet liekas, ka katru reizi to daru savādāk.
jūtu, ka pienācis laiks pierakstīt kādu stabilu recepti, lai nav katru mīļu reizi jāvazājas pa internetiem:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

from: [info]digna
date: Mar. 1., 2013 - 10:21 pm
#

Kartupeļi, siļķe, sīpoli, krējums, burkāni, āboli, bietes, majonēze, olas.
Visi dārzeņi rīvēti, olas ar, siļķe mazos kubiņos, sīpols kapāts. Ābolam jābūt maz un skābam, ja salds, tad vairāk.

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:21 am
#

visam piekrītu, tikai ābols te pričom?! pirmoreiz par tādu dzirdu.. kur tu viņu liec t.i. starp kādiem tādiem slāņiem?:O

Atbildēt | Iepriekšējais