zivs ar pižiku
« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2013 | 07:30 pm
mood: izsalcis
posted by: neoplasm in pajautaa
cibiņi, pastāstiet, lūdzu, kā jūs gatavojat [vai kā jums garšo pagatavota vislabāk] siļķi kažokā.
kādā secībā kārtojat nommītes un ko liekat starp slāņiem [krējumu, majonēzi]?
esmu gatavojusi vairākas reizes, bet liekas, ka katru reizi to daru savādāk.
jūtu, ka pienācis laiks pierakstīt kādu stabilu recepti, lai nav katru mīļu reizi jāvazājas pa internetiem:)
from: digna
date: Mar. 1., 2013 - 10:21 pm
#
Visi dārzeņi rīvēti, olas ar, siļķe mazos kubiņos, sīpols kapāts. Ābolam jābūt maz un skābam, ja salds, tad vairāk.
Atbildēt | Diskusija
from: neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:21 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais