pajautaa

zivs ar pižiku

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2013 | 07:30 pm
mood: izsalcis
posted by: neoplasm in pajautaa

cibiņi, pastāstiet, lūdzu, kā jūs gatavojat [vai kā jums garšo pagatavota vislabāk] siļķi kažokā.
kādā secībā kārtojat nommītes un ko liekat starp slāņiem [krējumu, majonēzi]?
esmu gatavojusi vairākas reizes, bet liekas, ka katru reizi to daru savādāk.
jūtu, ka pienācis laiks pierakstīt kādu stabilu recepti, lai nav katru mīļu reizi jāvazājas pa internetiem:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

samanta

from: [info]samantta
date: Mar. 2., 2013 - 12:15 am
#

kartupeļi vienmēr apakšā, kā jau te kāds minēja. tad tik miksē uz augšu siļķi, sīpolus, bietes, kam burkāni, kam kas, kā patīk un cik daudz to krējumu un majonēzi pa vidu vajag pēc paša ieskatiem. galvenais augšā sakapātas/sarīvētas olas un lociņus, mmmm.

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:27 am
#

a es lociņu vietā grieķu riekstus, omnomnom:O pamēģini!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Mar. 2., 2013 - 11:10 am
#

Grieķu rieksti= valrieksti?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 02:46 pm
#

jēs!

Atbildēt | Iepriekšējais


feita_kleita

siļķe

from: [info]feita_kleita
date: Mar. 11., 2013 - 01:59 pm
#

vai sālīto siļķi kaut kur var iegādāt jau iztīrītu?

Atbildēt | Iepriekšējais