pajautaa

zivs ar pižiku

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2013 | 07:30 pm
mood: izsalcis
posted by: neoplasm in pajautaa

cibiņi, pastāstiet, lūdzu, kā jūs gatavojat [vai kā jums garšo pagatavota vislabāk] siļķi kažokā.
kādā secībā kārtojat nommītes un ko liekat starp slāņiem [krējumu, majonēzi]?
esmu gatavojusi vairākas reizes, bet liekas, ka katru reizi to daru savādāk.
jūtu, ka pienācis laiks pierakstīt kādu stabilu recepti, lai nav katru mīļu reizi jāvazājas pa internetiem:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

pikaczu

from: [info]pikaczu
date: Mar. 1., 2013 - 09:34 pm
#

sīki sagrizta sālīta siļķe + sīki sagriezti sīpoli + krējums un majonēze + vārīti kartupeļi+ krējums un majonēze+ rīvētas vārītas bietes + krējums un majonēze + vārītas olas

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 1., 2013 - 09:38 pm
#

tādā secībā? jūsmājās siļķi liek pašā apukšā?!:O
un kur burkāni?:D
bet paldies, zināsim.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


pikaczu

from: [info]pikaczu
date: Mar. 1., 2013 - 09:43 pm
#

jā, sāk ar siļķi un virzienā uz olu, burkānus neliek, ja nu vienīgi gatavas "šubas" garnējumam

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:17 am
#

kartupels ir apakšā, kartupels! kā man te kāda gastrolōģe aizrādīja - kartupels, lai viņā visi uz leju tekošie labumi sasūktos. un burkānu es lieku gan:) lai arī nezinu, kāpēc, jo garšas jau viņam īsti nav.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


pikaczu

from: [info]pikaczu
date: Mar. 2., 2013 - 10:03 am
#

labi, uz nākamiem Ziemassvētkiem pārbaudīsim versiju ar kartupeli apakšā, kaut gan sulojas galvenokārt tikai bietes un tilpuma ziņā kartupeļu ir vairāk nekā siļķu un sīpolu

Atbildēt | Iepriekšējais