zivs ar pižiku
« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2013 | 07:30 pm
mood: izsalcis
posted by: neoplasm in pajautaa
cibiņi, pastāstiet, lūdzu, kā jūs gatavojat [vai kā jums garšo pagatavota vislabāk] siļķi kažokā.
kādā secībā kārtojat nommītes un ko liekat starp slāņiem [krējumu, majonēzi]?
esmu gatavojusi vairākas reizes, bet liekas, ka katru reizi to daru savādāk.
jūtu, ka pienācis laiks pierakstīt kādu stabilu recepti, lai nav katru mīļu reizi jāvazājas pa internetiem:)
from: malafemmina
date: Mar. 2., 2013 - 12:45 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:31 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: starsailor
date: Mar. 2., 2013 - 07:49 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais