pajautaa

zivs ar pižiku

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2013 | 07:30 pm
mood: izsalcis
posted by: neoplasm in pajautaa

cibiņi, pastāstiet, lūdzu, kā jūs gatavojat [vai kā jums garšo pagatavota vislabāk] siļķi kažokā.
kādā secībā kārtojat nommītes un ko liekat starp slāņiem [krējumu, majonēzi]?
esmu gatavojusi vairākas reizes, bet liekas, ka katru reizi to daru savādāk.
jūtu, ka pienācis laiks pierakstīt kādu stabilu recepti, lai nav katru mīļu reizi jāvazājas pa internetiem:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

from: [info]malafemmina
date: Mar. 2., 2013 - 12:45 am
#

sakapāta siļķe, nekādu sīpolu, jo man negaršo, bet liec droši, ja gribas, virsū nedaudz krējuma, kartupeļi, krējums, burkāns, majonēze, biete, majonēze, ola, dakša, mute, laime :)

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Mar. 2., 2013 - 03:31 am
#

ahā, tā vēlviens siļķes apakšā nobēdzinātājs.. mēs te cibiski vienojāmies, ka kartupeļi apakšā jāliek, lai savelk visas sulas. un es arī ar sīpoliem nedraudzējos, bet to tumši lillā sīpolu pielieku gan drusku, tas man no visiem sīpoliem riebj vismazāk:) un grieķu riekstus uzberu šitam visam pa virsu!

Atbildēt | Iepriekšējais


starsailor

from: [info]starsailor
date: Mar. 2., 2013 - 07:49 am
#

es ar šitā!

Atbildēt | Iepriekšējais