pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

di_wine

from: [info]di_wine
date: Mar. 28., 2012 - 06:50 pm
#

Neliels offt. Ja iepriekš neesi mēģinājusi, iesaku šo - banānu pārgriež uz pusēm, apviļā miltos, tad olā un tad cep. Ja ar saldējumu kopā, vispār ņamma.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 07:02 pm
#

Man ir saldējums :D Bet vēl ir arī zemenes, un man liekas, ka tur klat der vienkārsi apcepts banans.. Fig viņ zin.. moš jācep vnk ar visu mizu un šokolādi.

Atbildēt | Iepriekšējais


Strēlniece

from: [info]str
date: Mar. 28., 2012 - 06:57 pm
#

kāda panna?

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 07:01 pm
#

Man ir parastā panna, ar prtpiedeguma pārklājumu. Vēl ir protams cepešpanna, bet tas laikam neder.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strēlniece

from: [info]str
date: Mar. 28., 2012 - 07:47 pm
#

tādā es neriskētu.
ir cepts tipa tērauda/čuguna pannā.
mazliet sviesta , cep banānus un uzkaisa cukuru.
/ medu jau žēl šmucēt.

bet visādu pārklājumu pannā- nu neriskētu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:23 pm
#

Tagad es ar domāju, ka vajadzēs iet uz Latgalīti meklēt klasisku čuguna pannu.

Atbildēt | Iepriekšējais


Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Mar. 28., 2012 - 08:37 pm
#

es dažreiz cepu mandeles cukurā (kausē cukuru mzā daudzumā ūdens & tad saber mandeles, līdz viņas aplīp ar to melasi), cepu pannā, pavisam parastā ar pretpiedeguma pārklājumu. nekad nekas nav piededzis. tiklīdz kā cepamais gatavs, pielej pannā daudz karsta ūdens, pavāra un viss noiet nost.

Atbildēt | Iepriekšējais


traffico

from: [info]traffico
date: Mar. 28., 2012 - 07:01 pm
#

Man cukurs nekad nav pielipis. Bet pat ja tā- ielej ūdeni un mazliet pavāri.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]unpy
date: Mar. 28., 2012 - 07:08 pm
#

Ahā, tā jau arī zināju, ka sāksi pastiprināti izlikties par kulinārijas guru!:))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

from: [info]traffico
date: Mar. 28., 2012 - 07:10 pm
#

Kuš!

Atbildēt | Iepriekšējais


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:31 pm
#

Es izlasīju un sapratu, ka cukurs nelīp pie banāna :D Beigās ar lielām mokām pieleca :D

Atbildēt | Iepriekšējais


blond

from: [info]blond
date: Mar. 28., 2012 - 07:55 pm
#

piedegušu cukuru nav problēmu atvārīt. bet ceptu banānu receptes internetā ir pa pilnam, izmeklē sev tīkamāko.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:22 pm
#

Nu receptes.lv neko interesantu nepiedavā un uz manu jautājumu par cepšanu medū, neatbild.
Beigās gan atradu baigi labu fotoreceptes.lv. Ņamma.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Mar. 28., 2012 - 08:49 pm
#

nē, nu jāmeklē tak angliski!

Atbildēt | Iepriekšējais


Mola

from: [info]mola
date: Mar. 28., 2012 - 11:35 pm
#

Var arī vienkārši pieliet ūdeni, izkusīs pats.

Es reiz Ziemassvētkos gribēju piparkūkas taisīt, tam vajadzēja "brūnināt" 1kg cukura. Nu lūk, apmēram puse kg brūna cukura (šausmonīgi karsta) man toreiz iztecēja pa visu gāzes plīti. Un parasts ūdens cukurgailīš-plīti lieliski izšķīdināja.

Atbildēt | Iepriekšējais


Liene

from: [info]liene
date: Mar. 28., 2012 - 09:36 pm
#

Cukurs vnk lieliski skrāpē pannu, tā vienīgā bēda.

Atbildēt


from: [info]adelise
date: Mar. 28., 2012 - 10:58 pm
#

Es visu laiku cepu banānus uz pannas, tiem pāri vienkārši pārlejot medu. Garšo dievīgi! Un visu viegli dabūt nost no pannas un nevajag ne čuguna pannas, ne citādus brīnumus.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 11:31 pm
#

bet tas medus sakaramelizējas?

Atbildēt | Iepriekšējais


Max

from: [info]m_x
date: Mar. 29., 2012 - 03:49 pm
#

es cepu medū, dikti garšīgi, bet jācenšas nepārcept

Atbildēt