pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

from: [info]adelise
date: Mar. 28., 2012 - 10:58 pm
#

Es visu laiku cepu banānus uz pannas, tiem pāri vienkārši pārlejot medu. Garšo dievīgi! Un visu viegli dabūt nost no pannas un nevajag ne čuguna pannas, ne citādus brīnumus.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 11:31 pm
#

bet tas medus sakaramelizējas?

Atbildēt | Iepriekšējais