« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa
Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?
from: str
date: Mar. 28., 2012 - 06:57 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 07:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: str
date: Mar. 28., 2012 - 07:47 pm
#
ir cepts tipa tērauda/čuguna pannā.
mazliet sviesta , cep banānus un uzkaisa cukuru.
/ medu jau žēl šmucēt.
bet visādu pārklājumu pannā- nu neriskētu
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: far_away
date: Mar. 28., 2012 - 08:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais