pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

Strēlniece

from: [info]str
date: Mar. 28., 2012 - 06:57 pm
#

kāda panna?

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 07:01 pm
#

Man ir parastā panna, ar prtpiedeguma pārklājumu. Vēl ir protams cepešpanna, bet tas laikam neder.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strēlniece

from: [info]str
date: Mar. 28., 2012 - 07:47 pm
#

tādā es neriskētu.
ir cepts tipa tērauda/čuguna pannā.
mazliet sviesta , cep banānus un uzkaisa cukuru.
/ medu jau žēl šmucēt.

bet visādu pārklājumu pannā- nu neriskētu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:23 pm
#

Tagad es ar domāju, ka vajadzēs iet uz Latgalīti meklēt klasisku čuguna pannu.

Atbildēt | Iepriekšējais


Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Mar. 28., 2012 - 08:37 pm
#

es dažreiz cepu mandeles cukurā (kausē cukuru mzā daudzumā ūdens & tad saber mandeles, līdz viņas aplīp ar to melasi), cepu pannā, pavisam parastā ar pretpiedeguma pārklājumu. nekad nekas nav piededzis. tiklīdz kā cepamais gatavs, pielej pannā daudz karsta ūdens, pavāra un viss noiet nost.

Atbildēt | Iepriekšējais