pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Mar. 28., 2012 - 08:37 pm
#

es dažreiz cepu mandeles cukurā (kausē cukuru mzā daudzumā ūdens & tad saber mandeles, līdz viņas aplīp ar to melasi), cepu pannā, pavisam parastā ar pretpiedeguma pārklājumu. nekad nekas nav piededzis. tiklīdz kā cepamais gatavs, pielej pannā daudz karsta ūdens, pavāra un viss noiet nost.

Atbildēt | Iepriekšējais