pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

Strēlniece

from: [info]str
date: Mar. 28., 2012 - 07:47 pm
#

tādā es neriskētu.
ir cepts tipa tērauda/čuguna pannā.
mazliet sviesta , cep banānus un uzkaisa cukuru.
/ medu jau žēl šmucēt.

bet visādu pārklājumu pannā- nu neriskētu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:23 pm
#

Tagad es ar domāju, ka vajadzēs iet uz Latgalīti meklēt klasisku čuguna pannu.

Atbildēt | Iepriekšējais