« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa
Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?
from: blond
date: Mar. 28., 2012 - 07:55 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:22 pm
#
Beigās gan atradu baigi labu fotoreceptes.lv. Ņamma.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: blond
date: Mar. 28., 2012 - 08:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mola
date: Mar. 28., 2012 - 11:35 pm
#
Es reiz Ziemassvētkos gribēju piparkūkas taisīt, tam vajadzēja "brūnināt" 1kg cukura. Nu lūk, apmēram puse kg brūna cukura (šausmonīgi karsta) man toreiz iztecēja pa visu gāzes plīti. Un parasts ūdens cukurgailīš-plīti lieliski izšķīdināja.
Atbildēt | Iepriekšējais