pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

blond

from: [info]blond
date: Mar. 28., 2012 - 07:55 pm
#

piedegušu cukuru nav problēmu atvārīt. bet ceptu banānu receptes internetā ir pa pilnam, izmeklē sev tīkamāko.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:22 pm
#

Nu receptes.lv neko interesantu nepiedavā un uz manu jautājumu par cepšanu medū, neatbild.
Beigās gan atradu baigi labu fotoreceptes.lv. Ņamma.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Mar. 28., 2012 - 08:49 pm
#

nē, nu jāmeklē tak angliski!

Atbildēt | Iepriekšējais


Mola

from: [info]mola
date: Mar. 28., 2012 - 11:35 pm
#

Var arī vienkārši pieliet ūdeni, izkusīs pats.

Es reiz Ziemassvētkos gribēju piparkūkas taisīt, tam vajadzēja "brūnināt" 1kg cukura. Nu lūk, apmēram puse kg brūna cukura (šausmonīgi karsta) man toreiz iztecēja pa visu gāzes plīti. Un parasts ūdens cukurgailīš-plīti lieliski izšķīdināja.

Atbildēt | Iepriekšējais