pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

di_wine

from: [info]di_wine
date: Mar. 28., 2012 - 06:50 pm
#

Neliels offt. Ja iepriekš neesi mēģinājusi, iesaku šo - banānu pārgriež uz pusēm, apviļā miltos, tad olā un tad cep. Ja ar saldējumu kopā, vispār ņamma.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 07:02 pm
#

Man ir saldējums :D Bet vēl ir arī zemenes, un man liekas, ka tur klat der vienkārsi apcepts banans.. Fig viņ zin.. moš jācep vnk ar visu mizu un šokolādi.

Atbildēt | Iepriekšējais