pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2012 | 06:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Es lasu iekš receptes.lv, ka var banānu cep uz pannas, apviļātu cukurā, bet cik es atceros no pa tv pavāru šoviem redzētā, cukuru no sākuma uz pannas izkausē un tad tur liek banānu iekšā. Kā tad pareizi ir? Pannu pēc tam var atmazgāt? Un vai cukura vietā var kaut kā izmantot medu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

traffico

from: [info]traffico
date: Mar. 28., 2012 - 07:01 pm
#

Man cukurs nekad nav pielipis. Bet pat ja tā- ielej ūdeni un mazliet pavāri.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]unpy
date: Mar. 28., 2012 - 07:08 pm
#

Ahā, tā jau arī zināju, ka sāksi pastiprināti izlikties par kulinārijas guru!:))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

from: [info]traffico
date: Mar. 28., 2012 - 07:10 pm
#

Kuš!

Atbildēt | Iepriekšējais


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 28., 2012 - 08:31 pm
#

Es izlasīju un sapratu, ka cukurs nelīp pie banāna :D Beigās ar lielām mokām pieleca :D

Atbildēt | Iepriekšējais