krāsnī kartupeļi
« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2009 | 03:03 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa
Tā kā man padodas gatavot tikai to, kas pašam garšo, tad kartupeļi tie nebūs. Bet tomēr gribu zināt, kā pareizi krāsnī uzcept kartupeļus, lai viņi nebūtu sauci.. un lai būtu tādi glīti zeltaini?
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:12 pm
#
Es jau tā esmu darijis.. tāpat sanāk kaut kādi pa pusei izžuvuši :(
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
shelly
date: Dec. 9., 2009 - 03:16 pm
#
Tas, tjipa, lai kartupelīšiem nesametas auksti? :/
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
antuanete
date: Dec. 9., 2009 - 03:19 pm
#
Cepu parasti 180-200 grādos pusstundu vai ilgāk - bet tie grādi ļoti no cepeškrāsns atkarīgi.
Gadījumā nav gāzes cepeškrāsns, kas ļoti sausina? Tad mēdz apakšā zem cepamās pannas kaut kur iestellēt ūdens bļodiņu.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:34 pm
#
Ko satur kartupeļi? Cieti. Cik grādos ciete 'šķīst'? 60-70. Nu lūk, pāris h laikā ciete no kartupeļiem tādos grādos izvadās/izšķīst.
Pamēģiniet kādreiz kā garšo tā vārīti kartupeļi. :)) un ja vēl vāra saldajā krējumā... mmm..
Noskatīts kādā ekselentā restorānā Vācijā :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
shelly
date: Dec. 9., 2009 - 03:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
shelly
date: Dec. 9., 2009 - 03:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
antuanete
date: Dec. 9., 2009 - 03:43 pm
#
Jebkurā gadījumā, man ar apvārtīšanu eļļā un garšvielām pilnīgi pietiek :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:45 pm
#
Moš krāsns nav tam paredzēta.. moš tas karstuma ventilators vajadzīgs? Vai kas?
Man ir vnk karsējoša kaste, bez nekādiem vipendroniem :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
antuanete
date: Dec. 9., 2009 - 03:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
kemune
date: Dec. 9., 2009 - 04:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 04:17 pm
#
No vesela kartupeļa ciete visefektīvāk izvadās ārā tieši 60-70 pēc Celsija.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
kemune
date: Dec. 9., 2009 - 04:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: anonīmiķis
date: Dec. 9., 2009 - 10:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 10:30 pm
#
Ja izlietne ir bez korķa var tak ielikt bļodu izlietnē.. un atstāt nelielu strūkliņu.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Tikai ākstos
from:
shelly
date: Dec. 9., 2009 - 04:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: Tikai ākstos
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 04:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: Tikai ākstos
from:
shelly
date: Dec. 9., 2009 - 04:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: Tikai ākstos
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 04:14 pm
#
Vārdsakot man krāsns nav tiem piemērota :(
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: Tikai ākstos
from:
kreiza
date: Dec. 9., 2009 - 04:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
Re: Tikai ākstos
from:
kemune
date: Dec. 9., 2009 - 04:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais