krāsnī kartupeļi

« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2009 | 03:03 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Tā kā man padodas gatavot tikai to, kas pašam garšo, tad kartupeļi tie nebūs. Bet tomēr gribu zināt, kā pareizi krāsnī uzcept kartupeļus, lai viņi nebūtu sauci.. un lai būtu tādi glīti zeltaini?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

Shelly

Re: Tikai ākstos

from: [info]shelly
date: Dec. 9., 2009 - 04:12 pm
#

A varbūt vienkārši bišķi ātrāk jāņem ārā no plīts? Man parasti apžūst, ja ir bišķi iekavēts ārā ņemšanas laiks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: Tikai ākstos

from: [info]pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 04:14 pm
#

Es ik pēc 5min pa kādam kartupelim izņemu pārbaudīt.. naf :(
Vārdsakot man krāsns nav tiem piemērota :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kreiza

Re: Tikai ākstos

from: [info]kreiza
date: Dec. 9., 2009 - 04:28 pm
#

Varbūt tur tā nelaime, ka Tu visu laiku vēdini cepeškrāsni? :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Kemune

Re: Tikai ākstos

from: [info]kemune
date: Dec. 9., 2009 - 04:30 pm
#

tak vienkārši pārklāj viņiem foliju pāri, lai neizkalst un miers

Atbildēt | Iepriekšējais