krāsnī kartupeļi
« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2009 | 03:03 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa
Tā kā man padodas gatavot tikai to, kas pašam garšo, tad kartupeļi tie nebūs. Bet tomēr gribu zināt, kā pareizi krāsnī uzcept kartupeļus, lai viņi nebūtu sauci.. un lai būtu tādi glīti zeltaini?
Tikai ākstos
from:
shelly
date: Dec. 9., 2009 - 04:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: Tikai ākstos
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 04:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: Tikai ākstos
from:
shelly
date: Dec. 9., 2009 - 04:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: Tikai ākstos
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 04:14 pm
#
Vārdsakot man krāsns nav tiem piemērota :(
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: Tikai ākstos
from:
kreiza
date: Dec. 9., 2009 - 04:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
Re: Tikai ākstos
from:
kemune
date: Dec. 9., 2009 - 04:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais