Dec. 9., 2009 | 03:34 pm
No:: pieninjsh

Es pirms vārīšanas.. sevišķi, ja ir paredzēti izlepušāki viesi, turu nomizotus kartupeļus 2-3h karstā ūdeni 60-70 pēc celsija (principā tik karsts tek pa krānu pēc standartiem).
Ko satur kartupeļi? Cieti. Cik grādos ciete 'šķīst'? 60-70. Nu lūk, pāris h laikā ciete no kartupeļiem tādos grādos izvadās/izšķīst.
Pamēģiniet kādreiz kā garšo tā vārīti kartupeļi. :)) un ja vēl vāra saldajā krējumā... mmm..
Noskatīts kādā ekselentā restorānā Vācijā :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
    
Ziņa: