krāsnī kartupeļi

« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2009 | 03:03 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Tā kā man padodas gatavot tikai to, kas pašam garšo, tad kartupeļi tie nebūs. Bet tomēr gribu zināt, kā pareizi krāsnī uzcept kartupeļus, lai viņi nebūtu sauci.. un lai būtu tādi glīti zeltaini?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

from: [info]pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 04:17 pm
#

Neiet runa par to cieti ko pērk maisiņos.

No vesela kartupeļa ciete visefektīvāk izvadās ārā tieši 60-70 pēc Celsija.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Kemune

from: [info]kemune
date: Dec. 9., 2009 - 04:19 pm
#

ciete, ko pērk maisiņos, manuprāt ir tieši tāda paša ķīmiskā sastāva ciete

Atbildēt | Iepriekšējais