krāsnī kartupeļi
« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2009 | 03:03 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa
Tā kā man padodas gatavot tikai to, kas pašam garšo, tad kartupeļi tie nebūs. Bet tomēr gribu zināt, kā pareizi krāsnī uzcept kartupeļus, lai viņi nebūtu sauci.. un lai būtu tādi glīti zeltaini?
from:
kemune
date: Dec. 9., 2009 - 04:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 04:17 pm
#
No vesela kartupeļa ciete visefektīvāk izvadās ārā tieši 60-70 pēc Celsija.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
kemune
date: Dec. 9., 2009 - 04:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais