krāsnī kartupeļi

« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2009 | 03:03 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Tā kā man padodas gatavot tikai to, kas pašam garšo, tad kartupeļi tie nebūs. Bet tomēr gribu zināt, kā pareizi krāsnī uzcept kartupeļus, lai viņi nebūtu sauci.. un lai būtu tādi glīti zeltaini?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

Shelly

from: [info]shelly
date: Dec. 9., 2009 - 03:40 pm
#

Varbūt labāk tiem izlepušākiem viesiem vienkārši piedāvāt kādus citus dārzeņus, nevis bojāt produktus?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:42 pm
#

Ja neko nesaprotam no izsmalcinātās virtuves - sēžam stūrī melni un maziņi, ne deklamējam to kā produktu bojāšanu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Shelly

from: [info]shelly
date: Dec. 9., 2009 - 03:49 pm
#

Nu, pats/pati deklarēji ar pirmo teikumu, ka kartupeļi tev nesanāk/negaršo, tā kā nāksies vien ieņemt otru stūri :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:53 pm
#

Labi, labi :)

Atbildēt | Iepriekšējais