krāsnī kartupeļi
« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2009 | 03:03 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa
Tā kā man padodas gatavot tikai to, kas pašam garšo, tad kartupeļi tie nebūs. Bet tomēr gribu zināt, kā pareizi krāsnī uzcept kartupeļus, lai viņi nebūtu sauci.. un lai būtu tādi glīti zeltaini?
from:
antuanete
date: Dec. 9., 2009 - 03:43 pm
#
Jebkurā gadījumā, man ar apvārtīšanu eļļā un garšvielām pilnīgi pietiek :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:45 pm
#
Moš krāsns nav tam paredzēta.. moš tas karstuma ventilators vajadzīgs? Vai kas?
Man ir vnk karsējoša kaste, bez nekādiem vipendroniem :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
antuanete
date: Dec. 9., 2009 - 03:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 03:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais